Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan történetekre lennék kíváncsi, ahol nagy
nehézségek árán, hosszú küzdelem után jött létre a
párkapcsolat és győzött a szerelem. Kinek mennyi idő
volt, mire létrejött? Milyen akadályok voltak?
Barátnője volt, aki mellől először félrenézni sem akart. Lassan oldódott a hűség, jött a lelki megcsalás, majd a testi. Sokáig elhagyni sem akarta. Több, mint egy évembe telt a helyére kerülni.
2021. dec. 13. 12:03
Nálunk ilyesmi az összejövetelünk története. Én vagyok a nő, és a barátom elég kitartóan udvarolt. Elinte nem akartam tőle abszolúte semmit, csak flörtölős baráságot, de sodródtam az árral, ő udvarolt, és végül beleszerettem, lassan, de biztosan. 2 és fél éve vagyunk együtt.
2021. dec. 13. 14:26
Én frankón mást szerettem még. Én vagyok a nő. Az exem anno kidobott, én pedig nagyon durván szerettem még. Ahogy munkahelyet váltottam kicsivel ezután, ott ismertem meg azt a férfit, akinek sikerült megdobogtatnia a szívem, de nem volt elég ahhoz, hogy az exemből kiszeressek. Hónapokig udvarolt, mígnem beleszerettem. De elég nehéz időszak volt és mindketten megszenvedtük. De azóta boldogok vagyunk, és nagyon örülök, hogy így alakult. :D
2021. dec. 13. 20:21
4/11 anonim válasza:
Ismerős által egy koncerten ismertem meg, amiből egy szexkapcsolat lett, ahol én többet kezdtem érezni, amit egy idő után közöltem vele is, de ő nem akart velem kapcsolatot, mert, hogy nem érzi a szerelmet. Nos 10 hónapig voltunk ebben a barátság extrákkal kapcsolatban, miután végül ő is belém szeretett. Azóta is együtt vagyunk.
2021. dec. 14. 10:41
Nehéz időszakban keveredtünk össze, csak lazára vágyott, én meg belehabarodtam. Volt itt már olyan, hogy sírva ültem a földön, miközben nem értettem, mit ártottam a kicseszett univerzumnak.
Aztán mikor elköszöntem tőle, mert elszakadt a cérna, szerintem akkor jött rá, mekkora gyökér volt. Azóta nyúzzuk egymást, aztán majd alakul. Most tartunk fél évnél lassan.
2022. jan. 2. 21:47
Mi még nem vagyunk ténylegesen együtt,de leírom hol tartunk.Én vagyok a nő.
Fél éve ismertem meg,teljesen véletlenül.Jelenleg lábadozik egy hosszú ideje tartó betegségből,időt kért én pedig várok rá.Egymásba szerettünk.Távkapcsolatban vagyunk,az első találkozásra várunk.Napi szinten tartjuk a kapcsolatot,megtesszük mindent egymásért,amit ebben a helyzetben tudunk.Nem mondom,hogy könnyű,sőt néha borzasztóan nehéz,de szeretem őt és ez nekem elegendő indok,hogy várjak rá.
2022. febr. 2. 14:45
6-os Videochat megy közöttetek?
2022. febr. 2. 20:14
7-es! Igen,amikor csak tudunk.Enyhíti a hiányát,ha látom.
2022. febr. 2. 20:43
Drukkolok nektek! (7-es vagyok)
2022. febr. 2. 20:50
Köszönöm szépen 7-es,minden segítségre szükség van!:)
2022. febr. 2. 20:57
Kapcsolódó kérdések: