Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak az emberek szépiteni a párkapcsolatukon a közösségi oldalakon? Ez mire utal? Ismersz ilyen történeteket?
Nekem is volt egy ilyen párkapcsolatom mondhatni. Tömören, a leányzó olyanokat posztolt, hogy életem értelme, mindent megoldunk mert nem veszíthetlek el stb
...
Egyébként alapjaiba véve borzalmas nő volt, komolyan mondom, minden ok nélkül mint valami skizofrén, befordult, és nyomta a nem szeretlek ne érj hozzám hazamegyek dumát. A viták a szó szerint semmin, aztán meg a sajnálom imádlak facebookon.
Lelépett végül egy apja korabelivel, szóval előfordulhat ilyen is, ehhez persze kell egy olyan balek mint én, aki elviseli és nem dobja ki a p*csába már az elején :)
Gondolom a kérdésed nem pont erre irányult, de ez is egyfajta megjátszás kifele, miközben már az elejétől hullott szét a kapcsolatunk, ami egyébként soha nem is volt kapcsolat.
Jajj dehogy is szoktak, hogy gondolhatsz ilyet?
Az undorító dolog lenne, nemdebár?
:)
A közösségi oldalakon MINDENT szépíteni szoktak.
Minél tökéletesebb képet próbál valaki festeni magáról a közösségi oldalon, annál nagyobb baj van. Akinek harmonikus párkapcsolata van, az megéli, és nem posztolgat róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!