Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktak az emberek szépiteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktak az emberek szépiteni a párkapcsolatukon a közösségi oldalakon? Ez mire utal? Ismersz ilyen történeteket?

Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Az nem szépítés, ha a rosszat nem posztolják ki azonnal.
2016. márc. 10. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen párkapcsolatom mondhatni. Tömören, a leányzó olyanokat posztolt, hogy életem értelme, mindent megoldunk mert nem veszíthetlek el stb

...

Egyébként alapjaiba véve borzalmas nő volt, komolyan mondom, minden ok nélkül mint valami skizofrén, befordult, és nyomta a nem szeretlek ne érj hozzám hazamegyek dumát. A viták a szó szerint semmin, aztán meg a sajnálom imádlak facebookon.

Lelépett végül egy apja korabelivel, szóval előfordulhat ilyen is, ehhez persze kell egy olyan balek mint én, aki elviseli és nem dobja ki a p*csába már az elején :)

Gondolom a kérdésed nem pont erre irányult, de ez is egyfajta megjátszás kifele, miközben már az elejétől hullott szét a kapcsolatunk, ami egyébként soha nem is volt kapcsolat.

2016. márc. 10. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Jajj dehogy is szoktak, hogy gondolhatsz ilyet?

Az undorító dolog lenne, nemdebár?

:)

2016. márc. 10. 01:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én párom annyira szépítette,hogy engem elfelejtett megemlíteni is,kiírta hogy egyedülálló és lakhelynek beírta a szülővárosát,holott 3 éve nálam lakik.
2016. márc. 10. 04:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Ismerek jópárat. Szánalom. Mikor nagyon nyomják valahol a "csupa boldogság, szeretetet" ott rohad valami a leginkább...ahogy én megfigyeltem..
2016. márc. 10. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Hajajj! Sőt ahol túl szép minden ott a valóságban komoly gondok vannak.
2016. márc. 10. 08:38
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem feltétlen szépítenek, csak a rosszat nem posztolják ki. De szerintem ez érthető, senki normális nem megy facebookra, hogy jaj a párom tegnap úgy megalázott a fél mozi előtt.
2016. márc. 10. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:

A közösségi oldalakon MINDENT szépíteni szoktak.

Minél tökéletesebb képet próbál valaki festeni magáról a közösségi oldalon, annál nagyobb baj van. Akinek harmonikus párkapcsolata van, az megéli, és nem posztolgat róla.

2016. márc. 10. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy mindent szépítenek. Egyszerűen azért, hogy minél jobb képet alakítsanak ki magukról.
2016. márc. 10. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!