Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Történetekre vagyok kíváncsi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történetekre vagyok kíváncsi, ki hogy talált párt gyerekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 29 éves nő vagyok , van egy lassan egy éves kisfiam. Sajnos a házasságom tönkre ment. Az exem tökéletesen ért ahhoz hogy lerombolja az önbizalmam, és mindig elmondja hogy gyerekkel ne gondoljam hogy kelleni fogok valaha valakinek.

Nem is szeretnék mostanában még párkapcsolatot, de néha annyira rosszul érzem magam, irigykedve nézem a boldog párokat családokat, és nagyon fáj.

Szeretnék olvasgatni boldog történeteket, hogy ki hogy lelte meg párját, mekkora volt a gyerkőc, hogy ment az ismerkedés, hogy volt rá idő

Es egyáltalán mikor éreztétek újra jól magatokat a válás után.

2021. jún. 1. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Ha szép vagy és csinos azonnal elkelsz, ennyi röviden. Ha átlagon felüli a családod anyagi háttáre akkor is. Ha beígérsz plusz egy saját gyereket akkor is :D teljesíteni már nem kötelező (én ilyen történeteket ismerek).
2021. jún. 1. 13:49
 2/6 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
81%
Ha normális ember-nő vagy, ugyan úgy, max kevesebb férfinél lesz esélyed. Ennyike.
2021. jún. 1. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

38 évesen költöztem el az akkor 5 éves fiammal. Olyan 1,5-2 évig örültem a szabadságomnak, fel se merült bennem, hogy bármiféle új kapcsolatot szeretnék. Illetve én azt mondom, azért jobb ha addig az ember nem kezd újba, amíg az előző jogilag, lelkileg, stb le nincs zárva. Tiszta lap.

Utána sokáig keresgéltem szórakozóhelyen, aztán interneten. Nem könnyű, na... a korombeli férfiak java kapcsolatban él. Aki nem, az meg többnyire azért, mert nem is szeretne normál kapcsolatot, max lazát.

6 év egyedüllét (és közben két rövidebb, sikertelen kapcsolat) után találtam társat interneten. Pár hónap után összeköltöztünk. Akkor még az ő gyerekei és az én kisfiam sem éltek velünk. Azóta már a két nagy gyerekünk is hozzánk költözött, négyen élünk együtt.

Szóval ne add fel! Nem mondom, hogy könnyű - kb tű a szénakazalban. De kitartónak kell lenni.

2021. jún. 1. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Én 37 voltam amikor összeszedtem magam és leléptem. Eszembe nem jutott volna kapcsolatot keresni, örültem hogy végre szabad vagyok, viszont szükségleteim vannak ☺

Nem Magyarország, teljesen más mentalitású pasik vannak itt, nagyon kellemes, kötetlen kalandokat lehet találni. Mo-n ez nehezített pálya lenne, ahol az anyukákra a szerencsétlen óriáscsecsemők repülnek rá, remélve hogy mielőbb odacuccolhatnak és anyuka majd őket is eltartja meg kiszolgálja.

Az egyik ilyen kalandomból szerelem lett (fiatalabb nálam). A Covid előtt költözött hozzám, (de nem amiatt, még 19' karácsonya előtt). Szóval nem kerestem társat, csak így alakult.

Az utolsó kérdésre a válasz: azonnal, addig voltam rosszul amíg tartott.

2021. jún. 1. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Nem feltétlen követendő de kolléganőm és olyan férfit szerzett aki szintén kollégánk el is vált miatta a férfi már megromlott kapcsolatban élt.

Sokan lehúzzák de másik barátnőm Tinderen talált párt azóta már házasok. Igaz előtte sok sok sikertelen randija is volt tehát ne add fel hamar!

2021. jún. 1. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hinném, hogy 29 évesen temetni kéne magad azért, mert van már gyereked. Sok elvált pasi pont olyan nőt keres, akinek már van gyereke, mivel ő már nem szeretne újra babát. Erre az egy gyerekes anyukák pont ideálisak. Vagy lehet, hogy olyat találsz, aki meg még pont akar. Kompromisszumot kell kötni.

Nem mondom, hogy könnyű, de nem gondolom, hogy sokkal nehezebb, mint gyerek nélkül.

2021. jún. 1. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!