Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a jelenség, hogy valakinek nem tetszenek a tipikus szépfiúk?
Volt annak idején egy lány akit ismertem, olyasmi volt külsőre, mint Nádai Anikó. Ő maga mesélte nekem, hogy neki nem jönnek be a szépfiúk. És nem is hazudott, a csávói ilyen nagydarab, szakállas fazonok voltak. Az előbb is azt olvastam, hogy van, akinek nem jönnek be a szépfiúk.
Miért van ez, hogy egy szép nő nem szépfiút választ?
Na, Brad Pitt számomra mindig borzasztó taszító volt, sosem értettem, mit esznek rajta annyira :D. Tiniként sem. De DiCaprio és Efron sem jött be soha.
Egyszerűen más az emberek ízlése. Van, akinek a kopasz, kigyúrt állatok jönnek be, van, akinek a szépfiúk, másnak a mackós, szakállas férfiak, nekem pl. a törékenyebb, vékony művészalkatok, de megint másnak más. Fura egy világ lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene...
Igaz, de azért a pizzát szinte mindenki szereti, még ha nem is a kedvence.
Ez se igaz, én ismerek olyat, aki nem szereti a pizzát.
Sőt, nő létére semmilyen férfi nem jön be neki, mivel lányokhoz vonzódik. Ilyen is van...
ez miert olyan hihetetelen? en elsosorban azokhoz szoktam vonzodni, akiket magamhoz hasonlonak erzek, akikkel ugy erzem, van bennunk nemi kozos es ebbe a tipikus szepfiuk nem tartoznak bele.
mivel en sem vagyok az a tipikus cicababa, ezert nem valoszinu, hogy megtalalnank a hangot egy selyemingben feszito, orakat tukor elott tolto szepfiuval. volt ilyen pasim, jofej srac volt a maga modjan, de nem nagyon volt bennunk semmi kozos, kb csak a jo szex tartotta ossze a kapcsolatunkat. nekem fontosabb, hogy egy hullamhosszon legyunk az illetovel, el tudjunk egyutt menni egy koncertre vagy ilyesmire, mint az, hogy 6 kocka legyen a hasan es tokeletesen be legyen love a haja.
Azt kell megérteni kérdezö, hogy már maga a szépfiú megfogalmazás is többféle típust jelent.
Például sokan oda vannak Jason Stathamért, hogy micsoda pasi. Na, nekem pl. ez a kopasz akcióhős típus egyáltalán nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!