Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a jelenség, hogy valakinek nem tetszenek a tipikus szépfiúk?
Volt annak idején egy lány akit ismertem, olyasmi volt külsőre, mint Nádai Anikó. Ő maga mesélte nekem, hogy neki nem jönnek be a szépfiúk. És nem is hazudott, a csávói ilyen nagydarab, szakállas fazonok voltak. Az előbb is azt olvastam, hogy van, akinek nem jönnek be a szépfiúk.
Miért van ez, hogy egy szép nő nem szépfiút választ?
Én elégedett vagyok a mai női idállal.
Amber Heard arca közel 100%-ban tökéletes egy elemzés szerint.
De elhiszem, ha nem mindenkinek tetszik.
Hogy mi a jó szépfiú, az jó kérdés.
Én úgy definiálnám, hogy olyan férfiak, akiknél megfigyelhetők feminin vagy kamaszos vonások.
Erre példa:
Zac Efron (High School Musical)
Leonardo DiCaprio (Titanic)
Brad Pitt (Ha eljön Joe Black)
Kérdező, majd egy IQ-tesztet légyszi csinálj, mielőtt kiírsz egy újabb ostoba kérdést.
Ez a kategória eleve a felnőtteknek lett kitalálva, ha nem tudod meghaladni egy nyolcéves gyerek szellemi szintjét, akkor inkább ne erőltesd ezt a témakört.
Ha nem tenném fel az ostoba kérdéseimet, akkor sosem fejlődnék. Szóval, mivel több akarok lenni, ezért kérdezek. Aztán majd rávilágítanak az okosabbak, hogy hülyeség volt. És máris tanultam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!