Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a jelenség, hogy számos pasi nem akar komoly kapcsolatot, most tényleg azt hiszik, hogy jó?
Itt is olvasom, hogy ők nem akarnak párkapcsolatot, megelégednek a szexkapcsolattal... Baxus, ne már!
Tudjátok milyen jó amikor egy nő őszintén szeret titeket? Én tudom!
Nem attól lesztek menők, hogy játszátok a macsót... nem?
Gondolkodjatok el ezeken,
Üdv. egy férfi
Azok általában akik nem akarnak kapcsolatot, egyszerűen képtelenek találni bárkit is, komolyabbra.
Egyszerűen csak nem érdeklik a nőket.
Sajnos én is így vagyok 31 éves fejjel. Semmi esélyem találni egy szerető, kedves barátnőt, mert nem vagyok hú de jó pasi és keresztül néznek rajtam.
Én pedig pont csak ilyen nőkbe futok bele, akik nem akarnak komolyat... Akkor hogy is van ez?
De amúgy igen, a sok csalódás okozhatja ezt, hogy MÁR nem akar komolyat senkitől, mert akikkel eddig próbálkozott, mindig vakvágányra futott, és nem tud megbízni senkiben. Ezen aki tud, túllép, aki nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!