Normális jelenség egy vadi új 300 ezres komoly laptopnál, hogy csak 50 percet bír az aksija?
Ezen ledöbbentem, hát a 2014-es és kb napi 20 órát használt régi gagyi laptopom is bír még mindig kb 3 órát hálózat nélkül, erre meg ezt most vettem, azóta elvileg fejlettebbnek is kéne lennie a technológiának, 6 cellás Li-aksi, és megdöbbenésemre max 50-55 percet bír.
(és természetesen, ugye a vásárló csak addig érdekes, amíg rá nem sóznak vmit, ugyanis addig napi szinten rágták a fülemet, mióta megvettem, és írtam nekik a panaszaimat,m hogy pl még hiányosan is küldték a laptopot, naná hallani se akarnak semmiről és még csak nem is válaszolnak, telefont nem vesznek fel > na ennyit a háztól házig fantasztikusan hangzó 2+1 év garanciáról...)
Szóval most ez így normális és hagyjam, a fenébe vagy igen is cirkuszoljak h cseréljék ki?
köszi, hát akkor ez elég szomorú. mert nekem meg sokszor kellene csak aksis használattal ...
Igen, elvileg gamer, és minden elég jó benne, na de azt gondoltam h ezzel párhuzamosan akkor az aksi is jó benne, aztán mégse. Értem én, csak hát így nem sok értelme van, a hordozhatóságon kívül ...
Az erső hardverű notebook -nál az akku sajnos nem sokat bír.
Nekem 6~8 órát bír a notebook, de nem egy Gammer.
Pentium G sorozatának U jelzésű CPU, ami kimondottan energia takarékos, annyira hogy passzív hűtés mellet se melegszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!