Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is létezik ez a jelenség?
Figyelt kérdés
Hogy az erős személyiségű, határozott, harsányabb , introvertált , nagy dumás emberék egy visszafogott "szürke egérkét" választanak végül párul?2019. ápr. 20. 21:11
2/8 anonim válasza:
Lehetséges, de nem biztos, hogy hosszú életű lesz. Hacsak az a csaj, nem egy papucs, nulla önértékelésű ember, aki elviseli, ha semmibe veszik, ugráltatják.
3/8 anonim válasza:
Néha. Néha meg nem. Felesleges olyan elméleteket gyártani, aminek semmi értelme.
4/8 anonim válasza:
Vannak emberek akik kifejezetten abból táplálkoznak, hogy kevesebbnek, rosszabbnak érzik maguknál a párjukat. Jó érzés neki, hogy ő a társaság középpontja a párja meg elbújik a sarokban, vagy a félénksége miatt bizonyos situációkban függ tőle stb. De ezt nem nevezném egészséges párkapcsolatnak, és nem is lesznek tartósak egyébként sem az ilyen kapcsolatok egészséges lelkű emberek között sem. Ha a dominánsabb fél nem ilyen lelkibeteg ember akkor nem is nagyon tetszenek neki a szürke kisegerek. A visszafogottabb fél meg előbb-utóbb elkezd féltékenykedni, megrémíti az egész szituáció és a határozottabb fél konkrétan elmarja maga mellől azzal, hogy ő társasági ember, magabiztos és sokkal tágabb komfortzónája van. Már ha el tudja viselni addig, hogy a párját nem nagyon tudja vinni sehová sem, és ha szeretne valamit csinálni azonnal tiltakozik a párja.
6/8 anonim válasza:
Igaz. Itt vagyok példának. De amúgy elég rossz . Az én férjem egy nyámnyila..én meg erős személyiség.. egy darabig tetszett de 17 év házasság után nagyon unalmas. Még egy jót vitatkozni se lehet vele ..semmiről nincs véleménye.. minden úgy jó ahogy én mondom. Ez se jó ám sokáig.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem lehetséges , hogy nem az elnyomásról van itt szó, hanem jót tesz egymásnak a két különböző habitusú ember?
2019. máj. 27. 12:03
8/8 anonim válasza:
#1 sajnos hím északi szêlesszájú orrszarvú már nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!