Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ez a jelenség?
Hogy el nem tudná képzelni hogy ilyen férfihez vonzódjak pl kövéres, de mégis van bene valami ami miatt oda vagyok érte.
Ilyen helyzetbe vagyok a lány azt mondta így külsőre baromira nem vagyok az esete de olyan vonzerő van bennem hogy első randi mér agyon csókolgatott. Ilyen még soha nem volt velem, elég el vagyok hízva a lány meg igazi szépség, vékony csinos lány.
Nem tudom ennek hihetek e vagy valami hátsó szándék van mögötte....
Lehet kedvel,meg lehet vonzódik a státuszodhoz.
De az a baj nem vagytok egy szint,sebtapasz-effektus ez,amint jön egy izmos férfi erős belső játékkal te pattansz,így gondolkodj.
Nem unod? Fel tucat kamut kiirtal zsinorban.
Nem, nem smarolunk le hajas disznokat es senkit elso randin. Kamu.
Akkor is,nem vagy izmos fèrfi.
Egy vèkony,csinos nő meg kell a piacon sőt nagyon is.
Gondolhatod,ha nem tudsz villantani szerintem èlvezd ki a lànyt arra a pàr hètre,ne szeress bele mert fàjni fog amikor elhagy.
Màr pedig el fog mert jön egy hasonló fèrfi belsővel de felturbózott külsővel magas stàtusszal.
Nem tudom te hol tartasz az èletben de èlvezd ki mert nem sokàig teheted.
Biztos szexelni akar veled :)
Ha úgy van, ne hagyd ki! :)
Nem minden de egt szexi vèkony szèp piackèpes nőnek mindig.
A lepattanónak mindegy csak legyen valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!