Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ez a jelenség?

Figyelt kérdés

Hogy el nem tudná képzelni hogy ilyen férfihez vonzódjak pl kövéres, de mégis van bene valami ami miatt oda vagyok érte.

Ilyen helyzetbe vagyok a lány azt mondta így külsőre baromira nem vagyok az esete de olyan vonzerő van bennem hogy első randi mér agyon csókolgatott. Ilyen még soha nem volt velem, elég el vagyok hízva a lány meg igazi szépség, vékony csinos lány.

Nem tudom ennek hihetek e vagy valami hátsó szándék van mögötte....

2018. júl. 4. 07:21
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ne hallgass rajuk sajat tapasztalatbol nekem csak tipikus kapós rosszfiujaim voltak es megmuntam mert mindig atvertek..ezaltal a belso fontosabb lett. Kozhely de igaz a belso megszepiti a kulsot, es nalam siman van hogy nem olyan nagy szam kivulrol de nagyon tetszik mert valami van olyan benne...ugy hogy lehetseges hogy bejossz neki.. sodrodj az arral ne agyald tul
2018. júl. 6. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!