Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokat veszít az ember ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat veszít az ember ha csak sokára lesz először barátnője?

Figyelt kérdés

Én 25 vagyok és nem volt még. Nektek ennyi idős korotokra milyen kapcsolataitok voltak?

Ha az eddigi tapasztalatszerzések kimaradtak még lehet normális párkapcsolatom?

Nincs szerencsém a lányoknál sajnos, évek óta csak szenvedtet az élet, pedig én próbálkozom, de olyan lányokkal találkozok akik még csak szórakoznak inkább a fiúkkal.

2021. dec. 1. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Vagy jól megszedi anyagilag magát egy férfi és lesz szerető barátnője vagy prostizhat. Másképpen nem tud nővel lenni.
2021. dec. 1. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Ha már most úgy érzed hogy veszítettél, akkor lelkileg/érzelmileg igen.

Plusz kimaradtak olyan tapasztalatok, amik másoknak már megvoltak, ergo máshogy állsz a randizashoz, mint valaki aki évekkel ezelőtt kezdte (mint ahogy több önbizalommal és rutinnal vezet az, akinek évek óta van jogsija, mint az, aki épp most ment csak át a vizsgán)

De 25 év még nem nagy kor, szóval ne parázz rá.

Más kapcsolatokkal nincs gondod? Pl vannak barátaid/ha bekerulsz egy új közegbe, akkor gyorsan megtalalod a helyedet?

2021. dec. 1. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is viszonylag későn lett, szerintem nem veszítettem semmit, mert addig is élveztem az életet és remek pillanataim voltak.

25 év körül is léteznek olyan nők, akik komoly kapcsolatot keresnek, csak valószínűleg nem veszed őket észre. Ha tanultál a csalódásaidból, hibáidból, lehet még boldog párkapcsolatod, ugyanakkor az rossz irány hogyha csak a nőkben látsz hibát és nem vizsgálod felül miért csak ilyen lányokat választottál.

2021. dec. 1. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
20%

Igen, elég sokat veszíthetsz. Én pl tiniként, megdugtam a fél iskolát. :) Kapcsolatom is rengeteg volt, de nem találtam még meg az igazit. A szex most is eléggé jellemző, de most már mást is keresek egy nőben. Kimaradás értésem az biztos, hogy nincs, az élet meg átalakul, szóval most egészen mást tapasztalok mint mondjuk pár éve.

Picit dolgozz magadon, esetleg válts környezetet, ne online ismerkedj, mert az gagyi, lépj oda csajokhoz, hívd el őket bárhová, érezzétek jól magatokat a többi meg csak jön magától. Jah, és ne legyél egy rinyálós, életképtelen faasz, az egy lánynak sem jön be.

28/F

2021. dec. 1. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!