Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtam, hogy van barátnője, mégis lefeküdtem vele. Rossz ember vagyok?
A srác mondta, hogy szünet van, akkor ezek szerint azt csinál, amit akar és csinálta is.
Nem neked kell gondolatolvasónak lenni, ha mégsem és a srác hazudott.
Egyébként meg megtörtént, ő akarta, nem fogtál pisztolyt a fejéhez.
Az esetek többségében ez a “szünetet tartunk” dolog csak kamu szöveg.
Az, hogy itt ez igaz volt vagy sem, csak a srác tudja. Egyedül itt ő van “kapcsolatban” és nem te.
Minek kellett elmondani másnak?
Amúgy a pasinak kellene hogy bűntuda legyen.
Ezt a szünet dolgot meg azért mondta hogy megdugjon.
Jó hogy nyomaszt a dolog mert amit tettél az nem túl szép. De helyén van a szíved. Többet ne csinálj ilyet szerintem. De végső soron azért ne aggódj, nem ez fogja tönkretenni a kapcsolatukat ez csak egy tünete annak hogy már rég tönkre van menve. Meg amúgy is a srác mászott rád és a lány sem a barátnőd vagy semmi ilyesmi. Nem terhel felelősség. Te csak "mellékszereplő" vagy a srác döntése a lényeg. Hidd el ha nem veled hát megtette volna mással a srác. Igazából magad miatt mondhattál volna nemet legalább hogy nem fogsz olyannal lefeküdni aki csak a testedet akarja és utána még úgy se tudsz gondolni az egészre hogy legalább jó élmény volt mert mardos a gondolat hogy igazából minek kellett ezt.
De nehogy azt hidd hogy ítélkezem. Ugyanezt megcsináltam már én is a múltban. Jó szarul is éreztem magam utána. És tudod mi lett a vége ? A srác rámkente az összes bűntudatát. Majd a barátnője is rám szállt. A sráccal a mai napig nem beszélek viszont a lány megbocsátott nekem és néha még most is beszélgetünk. Pedig még együtt vannak a sráccal.
Hát, többet ne csináld. Erre itt és most csak ennyi a tanács.
Legközelebb gondold magad a lány helyébe, és akkor nem lyukadsz ki ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!