Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várhat az ember olyan fiutol, aki fogadja a flörtöket, netán még viszonozza is azokat? Ugy persze, ha van barátnöje, akit imád (és aki ott ül mellette)?
Figyelt kérdés
Intö jel lehet ez? Pàrom imàd, én is öt, viszont nem egy csunyasàg, aranyos is, amit sok nö kiszur...2012. szept. 16. 15:37
2/8 A kérdező kommentje:
Azt hozzà kell tennem, hogy elmondàsa szerint hüséges tipus, rengeteget megtesz értünk, igazi apa tipus:) ez az egy nagyon zavar...
2012. szept. 16. 15:41
3/8 ASOT válasza:
ha úgy flörtöl h te ott vagy ráadásul mellette, akkor nem tart túl sokra téged...
4/8 anonim válasza:
Nem tisztel Téged.Innentől kezdve a kapcsolat halott.Fogja a kezedet,közben meg flörtökbe bonyolódik.Ez messze van az imádattól,de még a szerelemtől is.
5/8 anonim válasza:
te nem szereted, nem érzed jobb nőnek magadnak, ha egy csinos srác rád mosolyog, látod rajta, hogy tetszel neki? :-)
6/8 A kérdező kommentje:
jol tud esni, de...nem viszonozom, tisztelem azt akivel együtt vagyok, és szeretem! Ez kicsit régebben volt, akkor még gyerek se volt, de akkor is fua volt...Szeret, ez biztos, àllitolag senkivel nem volt még ilyen boldog:) Az anyja is ezt mondja...tökéletes kapcsolat lenne amugy, mert izzik belöle a szeretet, csak ez...Ezért nem merem hazavinni, mert volt olyan hogy egy fake baràtnöm ràhajtott, olyan szinten, hogy amikor megcsokoltam pàromat, kinyitottam a szemem, és làttam hogy azt a potrohos szukàt nézi:DD
2012. szept. 16. 15:50
7/8 anonim válasza:
Biztos jobban érzi magát tőle,de valahogy tiszteletlen dolog a párja jelenlétében flörtölni másokkal,szerintem.Ez alap dolog kéne legyen,bár lehet,hogy én vagyok a hülye...Nálam ez tuti nem a szerelem jele.
8/8 anonim válasza:
szerintem elég gáz :) beszéld meg vele ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!