Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen költöznél össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen költöznél össze fiúval elsőször?

Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
21 évesen (majdnem 22) költöztem el otthonról, számomra az egy tökéletes kor volt :)
2021. dec. 1. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

17 éves voltam amikor az akkori pasim hozzánk kötözött :)

28/N

2021. dec. 1. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
23 évesen költöztem először össze párommal.
2021. dec. 1. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Én ezt nem kötném korhoz. Persze,a középiskolát legalább fejezze be mindkét fél és legyen valami bevételi forrásuk, ne a szülők tartsák el, az esetleges minimális támogatásuk viszont elfogadható.

Ha két fél komolynak gondolja a kapcsolatot, az eddig ismerkedés alapján úgy érzik,hogy szívesen ismernék meg jobban a másikat, tegyék meg ezt következő lépésként.

2021. dec. 1. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:

egyenfuggo, de szerintm akkor idealis, ha mar mindket fel befejezte a sulit es van rendes munkaja, amibol fent tudja magat tartani. valakinel egy 20 eves korban jon el, valakinel 25.

nem mellesleg AKKOR, ha megrett ra a kapcssolat.

2021. dec. 1. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
18 voltam amikor hozzánk költözött az akkori párom. Később elköltöztünk közös albérletbe
2021. dec. 1. 10:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
24 voltam mikor először összeköltöztem valakivel.
2021. dec. 1. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Onnantól kezdve, hogy lehetőségem lett rá bármikor megtettem volna. Végül 23 évesen, egyetemen lett olyan párom, akivel összeköltöztünk. 19 éves korom óta koliban éltem idegenekkel különösebb problémák nélkül, természetes volt, hogy akit szeretek, azzal is képes leszek együtt élni.
2021. dec. 1. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
19 évesen költöztem a barátomhoz (meg a lakótársaihoz).
2021. dec. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!