Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan költöznétek vele össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan költöznétek vele össze és el innen?

Figyelt kérdés

Szüleimmel elég puskaporos a viszonyom, sokszor jól kijövünk de nagy a nézeteltérésünk rengeteg dologban. Sajnos sokszor fordul elő jelenleg az alkohol is, agresszivitás , veszekedések, verekedések.

Most például azon hogy hármunkat akarnak egy szobába beköltöztetni, (öcsém, hugom, engem) mert megszületett a negyedik gyerek.

A picivel nincs is semmi bajom, csak az hogy sose csinálnak semmit meg, édesanyám is 20 éve nem dolgozik, de mindig én vagyok a rossz. Az egész ünnepeket végig dolgoztam, címszóval kell a pénz. Aztán amikor pakoltam a lakást mert majd kifog jönni a védőnő két vibrátort találtam újonnan... Igazából én arra dolgoztam a kicsi kapjon cuccokat. Nem erre.

Még tanulok. Gyakorlaton vagyok 20 ezret kapok csak minden hónapba. Az ünnepek alatt mehettem csak be a hotelbe kos pluszért. A párom otthon lakik 150 et keres. Beleszáll a családi kasszába de én nem tudnék.

Barátom mondta nyugodtan oda mehetek de kitartott se szeretnék lenni, anyámék meg magyarazák kitagadnak ha elmegyek.. Nekik ilyenkorra 2 gyerekük volt..

Mit tennétek?

21/L

2019. jan. 10. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Meddig tanulsz még? Nem tudsz átmenni estire vagy levelezőre?

Egyébként addig ne költözz senkihez, amíg egyedül nem tudnál a szüleidtől külön menni. Semmire sincs garancia. Lehet, hogy a szüleivel együtt lakva megutaljátok egymást. Vagy szakítotok. Vagy bármi más. Akkor ott állsz az utca közepén, és nem tudsz menni senkihez.

Úgyhogy mindenképp kezdj el először dolgozni. De ahhoz, hogy ne minimálbéren tengődj a következő 60 évben, MINDKÉPPEN szakmát kell szerezned. A sulit ne hagyd abba!

Addig legyél ott a párodnál, segíts cserébe a szüleinek, amennyit lehet, és minél előbb próbáljátok külön menni, saját lábra állni.

2019. jan. 10. 12:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt próbálom én is. Nem akarom ott hagyni a sulit, csak fárasztó megint majd engem terhel a kis gyerek mert a szüleim nem képesek még orvoshoz se vinni, anyáknapjára ha meg kell valami is én ugorjak. Én vigyázzak rá is mert ők kint akarnak vedelni.
2019. jan. 10. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A saját lábamra állnék és lelépnék, mihelyt lehet. Van esélyed részmunkaidőben dolgozni?
2019. jan. 10. 12:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Arra van. Csak szivesebben odaadnam a penzem ha nem mindig azt a 20ezret is eroszakkal vennek es legalabb arra koltenek amire kell nem pedig muf..okra.
2019. jan. 10. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Hagyd ott a szüleidet. A dac nagyon jó motiváció. Én is így jöttem el otthonról, igaz én nem a páromhoz költöztem. Csak a cseszegetést kaptam, bármit elértem az nem volt jó, nem volt elég, fölösleges volt a szemükben. Nem kerestem valami sokat én sem (igaz magamat nagy nehezen fenn tudtam tartani belőle). Betelt a pohár, összepakoltam, elköltöztem. Azóta sem voltam otthon (4 éve). A mérgező szülőket ki kell takarítani az életedből. Persze, nem egészséges motiváció az, hogy felidegesítsd a szüleidet azzal, hogy jól megélsz nélkülük. De elképesztő, hogy mi mindent el lehet érni így.

De neked sokkal jobb lehetőséged van, mint nekem. Én fél évig nélkülöztem mire sikerült olyan pozícióba kerülnöm, hogy rendbe jöjjek anyagilag. A lakásom meg egy sötét dohos kis lyuk volt (bár akkor a világot jelentette nekem). Te odaköltözhetsz a párodhoz. Ha ő ezt támogatja akkor vágj bele. Közben keress valamilyen munkát ami jobban fizet. Én suli mellett is össze tudtam szedni diákmelókból 50-60 ezer forintot havonta. Költözz oda a párodhoz, és próbálj meg rendbe jönni anyagilag. Nemsoká végzel a sulival és sokkal jobban fogsz keresni. Beszéljetek meg a pároddal és a szüleivel valamilyen alternatívát. Mondjuk nem tudsz pénzt beleadni, de akkor te csinálod a házimunkát vagy ilyenek. Annál bármi jobb, mint ahogy most élsz.

2019. jan. 10. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Mit tanulsz? Mikor végzel? Nem mindegy, hogy még 4 év, vagy 5 hónap.

Kis plusszért hétvégén vagy suli után nem tudsz menni? Mennyire jófej a főnök?

Havi 20 semmire se elég, a kaját se fedezi.

Az se mindegy, hogy a szülei mit szólnak hozzá. Ideiglenesen lehet, hogy szívesen látnak, de nem biztos, hogy állandóra is.

2019. jan. 10. 13:27
 7/8 A kérdező kommentje:

1.5 évem van vissza.

A szulei szivesen latnak mert a parom is beszall en is beleadnek 20 ezret. De akkoris elmenne a huszasom es ha ennu tudnwk is mert a parom a javat allja kilennek neki szolgaltatba ha teli cipo kell ha fuzet sulira stb

2019. jan. 10. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem csak pénzzel lehet beszállni basszus.

Hozzám ideköltözött a barátnőm, könyörögnöm kellett neki még azért is, hogy a zokniját legalább 1 helyre dobja a másikkal, hogy ha evett mossa el a tányérját és ne hagyja ott, ha kiviszi 1 hét alatt a szennyest legalább nézze meg, hogy összejött -e 1 mosásra való.. Ja, és ha megkértem, hogy vásároljon be?! Neki nincs pénze, mondom de adok, megbeszéljük mit együnk. Ő NEM KÖLTI AZ ÉN PÉNZEM.

Folyamat csak veszekedés.. az anyjáéktól elköltözött ide, persze itt sem állt helyet, mert szar nevelés,az anyja kitagadta, persze utána visszafogadta, azóta visszament oda takarítószolgacsicskának.. Biztos jobb helye van ott, mint nálam lett volna napi 10 perc NEKEM VALÓ SEGÍTSÉGGEL!

Szóval kedves kérdező, ne azon gondolkodj, hogy mit NEM TUDSZ. Hanem, hogy MIT TUDSZ SEGÍTENI!!!

Hidd el, ha lemondasz a telefonról pl., helyette a szüleinek segítesz a főzésben, vacsiban, akármiben a lakásban, azzal sokkal több érsz el, mintha beadnál mondjuk 40 ezret és lenne egy pótanyád, aki mindent megtesz helyetted...

2019. jan. 11. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!