Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti a helyünkben mikor költözné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a helyünkben mikor költöznétek össze?

Figyelt kérdés
24/F vagyok, a barátnőm most lesz 20, 1 éve vagyunk együtt és ma szóba jött az összeköltözés mert sokszor van, hogy a szülők nyakán vagyunk (főleg én)...jövőre végzek az egyetemen, a barátnőmnek még van 3 éve... én jogra járok, ő pszichológiát tanul. nem egy házias lány de könnyen beletanul szerintem a dolgokba...
2016. jún. 7. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
úgy gondolom, amíg az indok a szülők nyakánlevés csak, addig költözz külön egyedül és majd mikor már mindketten együtt szeretnétek élni ő is odaköltözhet
2016. jún. 7. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy van-e saját jövedelmetek... Egyikőtök sem tanul egyszerű szakon, nehéz mellette munkát vállalni. Ha csak szülői támogatással tudtok külön költözni, akkor szerintem bőven ráértek még. Mi 22 évesek vagyunk, 4 éve vagyunk együtt, de mivel tanulunk és a minimális diákmunkás jövedelmünk semmire sem elég, ezért a diplomázás után tervezünk csak összeköltözni.
2016. jún. 7. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem. Egyrészt a barátnőd még fiatal ráadásul, még várnék, 2-3év után lehetne beszélni róla. Egyikőtöknek sincs fix jövedelme ami elég lenne egy saját lakás fenntartásához. Tartalék is kell hogyha bármi történik. Szülők gondolom azért mondják hogy a nyakukon vagy/tok mert nem tudsz dolgozni a suli mellett, ők tartanak el. A barátnőd se fog tudni nagyon a sulija mellett, főzni tanulni lesz a legkisebb gondja. Azért ahhoz is kell pénz hogy megtanulja azt mert lesznek elrontott, kidobott kaját az elején. Nálam is volt és 1000Ftnyi kidobott alapanyag is pénz. Hát még ha arra kérnéd őket hogy tartsanak fenn még egy lakást a sajátjukon kívül hogy te a barátnőddel élhess, nem hiszem hogy belemennek és nektek se lesz jó hogy más pénzén éltek együtt...

Ha végzel és lesz munkád, költözz külön egy garzonba ha a szülők ennyire rágják a füled és majd ha a barátnőd is dolgozni fog akkor hozzád költözik vagy együtt egy másik albiba.

2016. jún. 7. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Mielőbb.
2016. jún. 7. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Amíg nincs fizetésed nincs miből költözni. Utána lehet ilyesmi dolgokon gondolkodni.
2016. jún. 7. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Dolgoztok? Van annyi bevételetek, hogy a mai árak mellett fent tartsatok egy albérletet? Ha nincs, a szüleitek vannak olyan anyagi helyzetben, hogy eltartsanak titeket és a lakhatásotokat, minden kiadással együtt?

Ha ezek közül bármelyikre nem a válasz, akkor felesleges még ezen gondolkodni.

2016. jún. 8. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem miért olyan ördögtől való egyesek számára, hogy összeköltözzenek a fiatalok, de a szülők tartsák el őket. Rengetegen tanulnak a fővárosban, akik vidékről jöttek fel, albérletben laknak, amit természetesen a szülők fizetnek általában. Miért más az ha a párjával akar valaki összeköltözni? Én 19 voltam, párom 20 mikor összeköltöztünk. Eleinte a szülők fizettek mindent, most már viszont 5 éve dolgozunk. Persze azért még mindig sokat segítenek. Mikor összeköltöztünk nem tudtam se főzni, se háztartást vezetni de azóta sok minden megváltozott. MI egyáltalán nem bántuk meg.
2016. jún. 8. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Párom 26, ő már dolgozik 2-3 éve. Én idén érettségizek. Nyártól remélhetőleg lesz munkám .Mi a nagyijánál költözünk össze, ő már ott van. Én leghamarabb szeptembertől tervezem, bár hogy hogyan oldjuk meg még kérdéses, mert a nagyija hirdeti a házat.

Lényeg a lényeg :D Ameddig nem tudjátok eltartani magatokat, felesleges. Diákmunkából nem lehet egy lakást fenttartani, ha a szüleitek fizetik, akkor konkrétan olyan, mintha velük élnétek. Meg ez azért kihasználás, később fel is róhatják.

A háziasság nem téma. Itthon én sem vagyok az, nagyijánál szó nélkül lemegyek a kertbe, mosogatok... az változhat. Főzni meg ott a net, segít. 20L

2016. jún. 10. 17:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a szülők rágják a fiatalok fülét hogy a nyakukon vannak, akkor majd bevállalnak neki egy albérletet amit fenntartanak csak hogy együtt legyenek?? Kaukció, tartalék ha pl valami tönkremegy kell, mi van ha a fiatalok csinálnak neki egy nagyobb vízszámlát stb. Ezt nem sok szülő teheti meg, (van ahol sajnos egy fővel többre sem futja se étkezésben, se víz szempontból, testvérem lányának sikerült egy olyan fiút hazavinni aki képes volt megenni a két-három napra főzött menyiséget, ami nem kevés, de hát nemet mondani nem nagyon akart.. nem úsznak a pénzben, ki volt számolva a dolog hónap végén főleg és bizony másnap szendvics volt és hát nem tetszett...) ha meg esetleg igen akkor később lehet ebből veszekedés hogy ők tartották el a kapcsolatot, a lányt hisz ő még nem dolgozik. Én maradnék otthon amíg nem tudom én fedezni a dolgaimat és a lány se tud beledobni.
2016. jún. 10. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!