Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a helyünkben mikor költöznétek össze?
Nem. Egyrészt a barátnőd még fiatal ráadásul, még várnék, 2-3év után lehetne beszélni róla. Egyikőtöknek sincs fix jövedelme ami elég lenne egy saját lakás fenntartásához. Tartalék is kell hogyha bármi történik. Szülők gondolom azért mondják hogy a nyakukon vagy/tok mert nem tudsz dolgozni a suli mellett, ők tartanak el. A barátnőd se fog tudni nagyon a sulija mellett, főzni tanulni lesz a legkisebb gondja. Azért ahhoz is kell pénz hogy megtanulja azt mert lesznek elrontott, kidobott kaját az elején. Nálam is volt és 1000Ftnyi kidobott alapanyag is pénz. Hát még ha arra kérnéd őket hogy tartsanak fenn még egy lakást a sajátjukon kívül hogy te a barátnőddel élhess, nem hiszem hogy belemennek és nektek se lesz jó hogy más pénzén éltek együtt...
Ha végzel és lesz munkád, költözz külön egy garzonba ha a szülők ennyire rágják a füled és majd ha a barátnőd is dolgozni fog akkor hozzád költözik vagy együtt egy másik albiba.
Dolgoztok? Van annyi bevételetek, hogy a mai árak mellett fent tartsatok egy albérletet? Ha nincs, a szüleitek vannak olyan anyagi helyzetben, hogy eltartsanak titeket és a lakhatásotokat, minden kiadással együtt?
Ha ezek közül bármelyikre nem a válasz, akkor felesleges még ezen gondolkodni.
Párom 26, ő már dolgozik 2-3 éve. Én idén érettségizek. Nyártól remélhetőleg lesz munkám .Mi a nagyijánál költözünk össze, ő már ott van. Én leghamarabb szeptembertől tervezem, bár hogy hogyan oldjuk meg még kérdéses, mert a nagyija hirdeti a házat.
Lényeg a lényeg :D Ameddig nem tudjátok eltartani magatokat, felesleges. Diákmunkából nem lehet egy lakást fenttartani, ha a szüleitek fizetik, akkor konkrétan olyan, mintha velük élnétek. Meg ez azért kihasználás, később fel is róhatják.
A háziasság nem téma. Itthon én sem vagyok az, nagyijánál szó nélkül lemegyek a kertbe, mosogatok... az változhat. Főzni meg ott a net, segít. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!