Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti külföldre költöznétek a szerelmetek kedvéért?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 14:10
2/22 Noblesse Oblige válasza:
Erősen körülmény függő a dolog.
3/22 anonim válasza:
- Mióta vagyunk együtt?
- Mennyire stabil a párkapcsolatunk, mennyire egyértelműek a közös tervek, a közös jövő?
- A párom külföldön él vagy együtt mennénk ki?
- Éltünk együtt a párommal a külföldre költözés előtt, vagy nem csak a külföldön élés, de maga az együttélés is újdonság lenne?
- Neki van kint munkája? Nekem lenne kint munkám?
- Biztosított a lakhatásunk?
- Melyik ország melyik régióját jelenti a külföld?
- Beszélem-e az ottani nyelvet?
- Hol tartok itthon az életemmel? (Pl. tanulok még?)
- Van tőkénk a kinti élet első hónapjaira?
- Mik a hosszútávú céljaink?
4/22 anonim válasza:
Költöztem.Igaz,életszakaszomban is épp ott tartottam,hogy ha valamikor megléphető,akkor most.De alapvetően nekem fontosabb a stabil párkapcsolat mint a karrier.
5/22 anonim válasza:
Másik városba igen, külföldre nem. 25/N
7/22 90-ben született F.. válasza:
nem
nekem fontos hogy a szüleimhez is 2-3 órányira lakjak max kocsival
8/22 anonim válasza:
Nem. Rengeteg szál köt ide (család, barátok, munka, hobbi), a páromat viszont semmi nem köti külföldhöz. Ebben az esetben én tőle várnám, hogy maradjon, méglegelve, hogy ki mit veszít/nyer.
9/22 anonim válasza:
Igen. Magamtól is mennék ha tudnék...
10/22 anonim válasza:
En 10 eve neki abtam csak azert mert az akkori pasim ugy gondolta, h ez tokjo buli, probaljuk meg:-))Szakitottunk o 4 ev itan visszament pestre en pedig azota is itt vagyok:-))))Eletem legjobb dontese volt kijonni es maradni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!