Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti külföldre költöznétek a szerelmetek kedvéért?
Török az én drága szivem, nagyjából fél éve ismertem meg. Tudom ez nem sok, de már majdnem három hónapja napi szinten beszélünk, ezalatt ő is volt nálam, én is nála.
Két exével is jóbban maradt, velük beszéltem, az egyik el is nevezett engem :D Ő azt mondja ilyen boldognak, kiegyensúlyozottnak és elégedettnek még nem látta, azt mondta izgatott mint egy gyerek, és szinte ragyog :) Az ismerősei, rokonai akikkel találkoztam mind közvetlenek, kedvesek, többé-kevésbé beszélnek angolul. De a mentalitás, a környezet... Furcsa nekem. Nem rossz értelemben, csak olyan... Más.
Remélem az a hónap meghozza majd az ihletet hogyan tovább.
Az biztos, hogy neki egyáltalán nem lenne praktikus ide költöznie. Ami még szóba jöhet, az Németország vagy Franciaország, mert ott viszonylag több időt szokott tölteni, ebből nekem az utóbbi jöhetne szóba, ha pár hónap alatt feleleveníteném a feledésbe merült francia nyelvtudásomat, de azzal se állnánk sokkal jobban, mert ott meg rengeteget lennék egyedül, még ha többet jönne és maradna is, mint itt tud...
Én így nem mennék. Én augusztusban költözöm a (magyar) párom után egy északi országba. De mi laktunk már együtt előtte is, és 3 éve ismerjük egymást.
Amit leírtál, így viszont semmiképpen nem költöznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!