Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti külföldre költöznétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti külföldre költöznétek a szerelmetek kedvéért?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 14:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nagyon friss kapcsolat. Nem éltünk még együtt --> de nemsoká ez lesz a következő lépés, emiatt is következik a kérdés, mivel ő nem magyar. Még valahogy bírjuk távkapcsolatban, de nekem is hiányzik, és ő is folyton mondja, hogy alig várja, hogy újra lásson, hogy együtt lehessünk. Egyszer, mikor még nem voltunk együtt is felajánlott nekem egy munkát, és bármikor keresne\biztosítana nekem munkát... De hát a nyelvet se beszélem :/ Az egy dolog, hogy őt értem, de nem csak vele lennék egyedül, és nem is mehetnék mindenhova vele. Mondjuk oké, magamra szedek valamicske nyelvtudást. Szívem szerint Bárhova elmennék, bárhol élnék Vele... De az eszem... az nem hagy csak úgy fejest ugrani. Annyira más világ...
2016. máj. 4. 16:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Europai kultura? En is kijottem anno az exemmel(o magyar volt) aztan mikor szakitottunk o megis hazament, en meg itt maradtam. Nem bantam meg:) de egy oylan emberhez, akit alig ismerik egy ideje es meg egymas kozeleben sem eltunk soha, nem dobnam el a munkam, es koltoznek oda h aztan tole fuggjek
2016. máj. 4. 17:27
 13/22 A kérdező kommentje:
Közel-Kelet inkább. Hát igen, nem éppen angol vagy francia a kedves. Azon nem vacillálnék annyit... Mondjuk sokat utazik, és gyakran több hetet Európában tölt... Nemrég meg is látogatott, egy hétre én is őt, nyáron pedig szintén én megyek hozzá egy hónapra.
2016. máj. 4. 17:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Na igy semmikepp!! Kicsit olvass utana mi lesz az ilyen sztorikbol...en, mint irtam kulfoldon elek, es volt alkalmam megismerni par kozel keletit. Hidd el, ez nem egy europainak valo vilag
2016. máj. 4. 18:27
 15/22 anonim ***** válasza:
#4 vagyok.mi is egyutteles nelkul vagtunk bele,raadasul vittem a kapcsba 2gyereket es a nyelv sem angol,amivel jobban boldogulnek,de!magyar a parom es magyar kulturabol jott.Nekem bejott.Kozel Keletre nem mennek viszont.Plane nem ennyire kiszolgaltatva.
2016. máj. 4. 19:15
 16/22 A kérdező kommentje:

Török az én drága szivem, nagyjából fél éve ismertem meg. Tudom ez nem sok, de már majdnem három hónapja napi szinten beszélünk, ezalatt ő is volt nálam, én is nála.

Két exével is jóbban maradt, velük beszéltem, az egyik el is nevezett engem :D Ő azt mondja ilyen boldognak, kiegyensúlyozottnak és elégedettnek még nem látta, azt mondta izgatott mint egy gyerek, és szinte ragyog :) Az ismerősei, rokonai akikkel találkoztam mind közvetlenek, kedvesek, többé-kevésbé beszélnek angolul. De a mentalitás, a környezet... Furcsa nekem. Nem rossz értelemben, csak olyan... Más.

Remélem az a hónap meghozza majd az ihletet hogyan tovább.

Az biztos, hogy neki egyáltalán nem lenne praktikus ide költöznie. Ami még szóba jöhet, az Németország vagy Franciaország, mert ott viszonylag több időt szokott tölteni, ebből nekem az utóbbi jöhetne szóba, ha pár hónap alatt feleleveníteném a feledésbe merült francia nyelvtudásomat, de azzal se állnánk sokkal jobban, mert ott meg rengeteget lennék egyedül, még ha többet jönne és maradna is, mint itt tud...

2016. máj. 4. 21:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Van munkad? Kulfoldon kapnal a vegzettsegeddel munkat? Van annyi sporolt penzed, h ha nem jon ossze, akkor lelephess? En torokorszagba tuti nem koltoznek, a jelenlegi viszonyokot elnezve meg vegkepp nem. Maximum ugy mennek bele az osszekoltozesbe, ha pl franciaorszagban lenne mar egy rendes fizeto munkam, lakasom, es ugy jonne utanam. Azt azert gondolom tudod, h kulfoldre koltozni es ott meg is maradni nem oylan egyszeru, ha az orszag nyelvet nem beszeled akkor meg kulonosen nehez. Magaba a kapcsolatodba nem szeretnek beleszolni, te tudod, h bevallalsz e ilyet, de a semmire kikoltozestol ova intenelek. Ha amugy is kulfoldben gondolkodsz, akkor kezdd el megszervezni magadnak az eletedet kinn(Franciao-ban pl) es aztan majd kiderul, h utanad jon-e. En anno, mint irtam, a magyar baratom utan mentem kulfoldre, de csak mikor lett munkam es nem tole fuggtem, ami vegul jol is sult el, mert nem maradtunk egyutt. Fel ev nagyon keves ahhoz, h biztos lehess, h mukodni fog kettotok kozott. A mostani parom is kulfoldi, europai, de meg igy is rengeteg kulturalis kulonbseg van koztunk, amik nagyresze az osszekoltozes utan utkozott ki
2016. máj. 5. 10:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Én így nem mennék. Én augusztusban költözöm a (magyar) párom után egy északi országba. De mi laktunk már együtt előtte is, és 3 éve ismerjük egymást.

Amit leírtál, így viszont semmiképpen nem költöznék.

2016. máj. 5. 13:26
 19/22 A kérdező kommentje:
21 vagyok. A munka miatt nem aggódok, egy kevés félretett pénzem is van. A dilijei miatt se aggódok, hogy mit csinál másként, mint én... Csak... Nem tudom. Az egy teljesen más világ.
2016. máj. 5. 15:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatal vagy? Ha 30 felett lennel azt mondanam, h mar csak fel tudod merni a helyzetet, de te meg nagyon tapasztalatlan vagy es naiv. Ha rendes munkat akarsz, akkor nem Art, ha tudod, h nem szorjak ket kezzel a nyelvtudas nelkul erkezo kelet europaiaknak, a keves felretett penzed meg valoszinuleg nem lesz eleg elindulni sem. Nemetorszagban, nagy varosban, kettonknek egy lakas, kaucio, butorok(olcson hasznaltan), biztositas, berletek, telefon, Internet stb. 4ezer euro volt h osszekoltoztunk...es hamar letelt az egy honap, fizetni kelett a kovetkezo lakbert. Hidd el, talalsz meg magadnak valo fiut, annyira fiatal vagy.amugy a kulturalis kulonbsegek nem annyiban merulneki ki, h o maskepp mosogat, vagy vasal, hanem h a torok kulturaban a no feladata a komplett haztartas es nem sok szavad lesz ott. Nezd meg a lanyon nelkul soha cimu filmet
2016. máj. 5. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!