Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új pár,szerelem miatt feladnád az eddigi életed és az ország másik végébe költöznél?
Figyelt kérdés
Érvek, ellenérvek? Nem kamaszlány vagyok 31 éves nő. Most mégis bizonytalan vagyok emiatt.2021. máj. 30. 10:47
2/20 anonim válasza:
Attól függ. Azért határ menti faluba nem mennék, ahol semmi élet nincs vagy bármilyen lehetőség.
3/20 anonim válasza:
Ez azért több mindentől függ. Ha alapból szívesen élnék ott és lennének lehetőségeim a szakmámban, tehát nem lennék ráutalva, akkor simán fontolóra venném.
4/20 Noren1989 válasza:
Nem, elég stabil munkám van ahhoz, hogy az ország túlvégén ne legyen egyszerű hasonló állást keríteni.
5/20 A kérdező kommentje:
A konkrét helyet nem szeretnèm megadni , igazából azért is én mennék mert én albérletben élek, könnyebb mozdulni, mint akinek saját háza van. Munkám van de azt találnék ott is. Egyrészt nem szívesen kezdek mindent újra, másrészt meg 31 évesen kire vàrjak, nem szeretném magányosan leélni az életem. Csak pech, hogy akibe beleszerettem messze van.
2021. máj. 30. 10:57
6/20 anonim válasza:
Ha nincs, ami az adott helyhez kössön, simán mennék.
7/20 anonim válasza:
Nekem a férjem feladta a karrierjét, a család támogató közegét azért, hogy velem élhessen abban a városba, ahol én is tanyát vertem (én a családom elől "menekültem" ide, ugyanúgy albérletben éltem itt).
És a páromnak tetejében olyan a munkája, hogy korlátozottak a lehetőségei.
Szerintem ez volt a legnagyobb dolog, amit bárki is tett értem.
8/20 anonim válasza:
Én mennék akár külföldre is, de én férfi vagyok.
9/20 A kérdező kommentje:
7 Persze, jöhetne ő is, de racionálisan nézve, saját háza van és 10 éve dolgozik ugyanott ahol már jó pozícióban van, én meg közalkalmazott vagyok jelenleg az én fizetésem máshol is ennyi lehet vagy ha sikerül máshol elhelyezkednem akkor meg inkább több. Van egy autóm, valamennyi pénzem, de más nem köt ide.
2021. máj. 30. 11:21
10/20 anonim válasza:
Én nem szívesen.
Budapesten van az a kevés barátom meg a családom. Az orszag keleti felébe semmi pénzért nem mennék, de épp a napokban gondolkoztam rajta, hogy még a kerületből ahol lakok se szívesen mennék el.
De azért életem szerelméért mondjuk egy 40 kmes körzetbe még elmennék.
Ha nem kötne ide semmi akkor biztos könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!