Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Új pár,szerelem miatt feladnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új pár,szerelem miatt feladnád az eddigi életed és az ország másik végébe költöznél?

Figyelt kérdés
Érvek, ellenérvek? Nem kamaszlány vagyok 31 éves nő. Most mégis bizonytalan vagyok emiatt.
2021. máj. 30. 10:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10 Ha lenne saját lakásom/házam lehet másképp állnék hozzá de így ... vagy maradok itt , nem lépek ki a komfortzónámból de akkor meg a kapcsolatnak vége! Mármint nem konkrétan, de tudom milyen a távkapcsolat, nem húzható sokáig így.
2021. máj. 30. 11:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon friss dolog miatt és bizonyos km felett nem költöznék. Sem az ország keleti részébe, sem akkor, ha nem lenne munkám ott. Ezek nálam a kizáró dolgok.
2021. máj. 30. 11:51
 13/20 A kérdező kommentje:
12 Nem annyira friss, de mindketten 30 felett vagyunk és tudjuk a távkapcsolat nem tartható dolog így tervezünk a jövőre. Munkát találnék, az nem olyan nagy gond.
2021. máj. 30. 12:15
 14/20 anonim ***** válasza:
8%

Ahol élsz, ott családdal vagy még?

Nem hiányoznának a szüleid?

2021. máj. 30. 12:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem ,egyedül albérletben. Anyukám él már csak, ő is ebben a megyében él ahol én , új párja van apukám halála után. Így magam vagyok.
2021. máj. 30. 12:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Mit vesztenél? Semmit.

Munkád lenne ott is, szakítás esetén meg itt is albérletet kéne keresned.

2021. máj. 30. 12:40
 17/20 A kérdező kommentje:
16 Max a jelenlegi munkámat, igaz csak megszoktam annyira nem húha munkahely.
2021. máj. 30. 12:47
 18/20 moozygoo ***** válasza:
100%

Biztos nem, nem keveset szívtam hogy kialakítsam a jelenlegi életem.

Volt már távkapcsolatom, mindig csak én utaztam, ő értem sose.

Biztos nem mennék bele se hirtelen elköltözésbe, se mégegy távkapcsolatba.

2021. máj. 30. 12:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Én senki miatt nem mennék sehova, max 30 km-rt.

Itt a családom, barátaim, munkám és amúgy is szeretek itt élni.

De, ha Te úgy gondolod, hogy ott is boldogulsz és nem ragaszkodsz oda, ahol laksz, akkor menj.

Gobdold át. Ezt mi helyetted nem dönthetjük el.

N29

2021. máj. 30. 14:04
 20/20 anonim ***** válasza:
59%
Én megtettem, tavaly, 22 évesen. Pest mellől költöztem ide Baranya megyébe, szintén új (vagyis első) szerelem miatt. Nem ismertem itt senkit, eleinte elég furcsa volt, "honvágyam" is volt, de friss diplomásként a járvány alatt még munkám is lett itt, és minden jól alakult. Nem bántam meg, bár nálunk nagyon összetartó a család és hiányoznak azért, meg a barátaim is. De összeségében véve jó döntés volt, nem csinálnám másképp.
2021. máj. 30. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!