Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi lehet az oka?
Többször tapasztaltam meg hogy akkor kezdenek el tetszeni fiúk amikor már nem lehetnek az enyémek.
Korábban volt egy nagyon jó fiú barátom, éveken át, mikor mellettem volt napi szinten, nem gondoltam úgy rá. Mikor összevesztünk és kilépett az életemből akkor gondoltam rá egyre többet és jöttem rá hogy hiányzik. Mondjuk ebben az is benne volt hogy közben nőttünk fel és sokkal férfiasabb lett mint amilyen akkor volt mikor még barátkoztunk.
Azóta az egyetemen is tapasztalok ilyet.HÖK gyűlésen megismerkedtem egy sráccal. Kicsit fura volt, voltak érdekes dolgai. Ő azonnal elkezdett hozzám közeledni, igyekezett, viszont én akkor még nem ismertem annyira, nem jött be, nem szerettem volna vele kapcsolatot. Aztán lett egy barátnője, az sem zavart. Aztán egyre többet beszéltünk, miközben mas barátaim eltűntek,hazudtak.Egyre jobban megkedveltem, és az utóbbi 1 évben már határozottan elkezdett tetszeni,pedig külsőre nem is esetem. Közben rájöttem hogy tudat alatt az is vonzhat hogy a fentebb említett ex fiú haveromra is hasonlít kicsit. A lényeg az hogy én mindig tisztelni akartam hogy ez a srác foglalt, tudomásul is vettem sőt egy időben nem is zavart hogy van valakije, most már ha róla beszél rossz kedvem lesz. Nem tudom mi történt megis utóbb, az egyik találkozásunkkor elköszönéskor csókolóztunk és az nagyon jó érzés volt. Ő sem tudja az okát, miért tette, azt mondja nem szerelmes belém. Sajnos én sem tudom hogy ez mi, hogy csak szeretethiányom van vagy tényleg tetszik ez a fiú.
Szerintetek? Érzelmileg ez mi lehet? És elhiggyem a fiú barátomnak hogy nem vonzódik hozzám?
"Többször tapasztaltam meg hogy akkor kezdenek el tetszeni fiúk amikor már nem lehetnek az enyémek."
Szeretethiány, birtoklási vágy, amikor lelkileg "elveszted a másikat" akkor jön az érzés.
Nem találkoztál még valószínűleg azzal, akivel a nagy szerelem kialakult volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!