Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy szerelmes vagyok? Ti személy szerint honnan tudtátok?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy ezt nem kell mástól megkérdezned, mert biztos vagy benne.
2021. nov. 24. 23:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugy hogy mindennap rola almodok es szeretnek minel tobbszor latni, beszelgetni vele
2021. nov. 25. 00:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem összehasonlítható.
2021. nov. 25. 00:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl. ha azt veszed észre, hogy több napja minden reggel ő az első, aki eszedbe jut, az elég intő jel.
2021. nov. 25. 06:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hanem tudod, akkor nem vagy az
2021. nov. 25. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előző kommentelőknek. Ha szerelmes vagy, akkor azt tudod, és nem kell mástól megkérdezned.
2021. nov. 25. 09:48
 7/9 anonim ***** válasza:
24%

Hát ez nem olyan egyszerű azért.

Nekem fél éve nem megy ki a fejemből valaki, minden reggel ő az első és nap közben is baromi sokat gondolok rá.

Mégse tudom, hogy ez létezik, hogy szerelem lenne? Mert előtte volt valaki, akinél nem volt kérdés, úgy reszkettem az illet közelében, mint a nyárfalevél, soha életemben egy férfi se hatott rám olyan elementáris erővel, pedig túl vagyok nagy lángolásokon, az illetőbe majdnem belehaltam.

Most semmi ilyesmit nem érzek, eszem ágában sincs meghalni miatta. Egyszerűen csak nem megy ki az agyamból és baromira hiányzik. Nem mondom, hogy nem visel meg, hogy már nincs a társasági körömben, épp ezért jó lenne már, ha nem vele kelnék és vele feküdnék.

De ahhoz képest a másik pasihoz képest mégsem annyira egyértelmű amit érzek.

2021. nov. 25. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Amikor nincsenek kérdések vele kapcsolatban, sem az elképzelt közös jövővel kapcsolatban. Így találtam meg a feleségem. A többi párkapcsolatoknál tele voltam kérdésekkel, bizonytalansággal. Amikor őt megismertem, eltűntek a kérdések és másik nő sem érdekelt többé, csak ő. 7 éve élünk boldog házasságban.
2021. nov. 26. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Még a lábam is remegett, amikor megláttam.
2021. nov. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!