Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok, hogy szerelmesek vagytok? És mit tettetek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 19:59
1/9 anonim válasza:
Begörcsölt a bal bokám. Olyankor mindig szerelmes vagyok ha ez történik.
2/9 anonim válasza:
Honnan tudod?
-Ha egész nap rá gondolsz akkor szerelmes vagy. Nálam kellett 1-2 hónap hogy kialakuljon.
Mit tettem?
-Megpróbáltam hátha összejön, de ő mást szeret.
1 hónapja nem beszélek vele és még mindig rá gondolok minden nap, remélem elmúlik már nemsokára.
3/9 anonim válasza:
Egyszer viccből azt írta, nem fogok neki hiányozni. MAjdnem sírva fakadtam, annyira fájt. Akkor tudtam hogy nincs visszaút
4/9 anonim válasza:
1. Vele álmodtam.
2. Zavarba jöttem a közelében.
3. Elkezdett remegni a kezem, amikor rám nézett.
Ennyi elég is volt, hogy tudjam.
5/9 anonim válasza:
Ja, hogy mit tettem? Vártam és figyeltem. Leadtam 1-2 füstjelet.
6/9 anonim válasza:
Teljesen meghülyültem. Azóta rájöttem, hogy a szerelem rossz.
7/9 anonim válasza:
Akkor lettem biztos benne, amikor először megcsókolt. Úgy elszédültem, mint még soha. 😊 Mit csináltam? Hozzámentem feleségül és szültem 4 gyereket. 😄 A mai napig imádom.
8/9 anonim válasza:
Teljesen szimbiózisban éltünk. Egész nap nem bírtunk leszakadni egymásról. Ő dolgozott, én tanultam, mégis állandóan mentek az üzenetek. Én a fellegekben jártam. Észre sem vettem, de mindig mindenkinek csak róla beszéltem. Majdnem elbuktam egy egyetemi félévemet is, annyira nem tudtam semmi másra koncentrálni. Mit tettem? Mivel ő határozatlanabb volt ilyen téren, idősebb is pár évvel, messze is lakott, nem tudott dönteni, mihez kezdjünk. Szóval döntéshelyzet elé állítottam. Igent mondott. Azóta eltelt hét év, tavaly pedig összeházasodtunk.
9/9 A kérdező kommentje:
Annyira jó olvasni a történeteiteket😊😊😊
2020. okt. 17. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!