Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok hogy a szerelmetek szerelmes belétek?
Figyelt kérdés
Mik voltak az árulkodó jelek?2020. dec. 30. 21:52
1/2 anonim válasza:
Rázta előttem a seggét és hozzámdörgölte a pináját.
2/2 anonim válasza:
Sajnos a mai világban már nincsenek árulkodó jelek, bár én most egy elég nagy negatív hullámban vagyok benne.
Az exem az utolsó utáni pillanatig mondta és tettekkel is éreztette, hogy "szeret".
Együtt éltünk, sok volt az ölelés, beszélgetés, közös program. Tervek a jövőről. Minden "rendben" volt, mégis ismerkedni kezdett mellettem. Kidobtam, de egyik pillanatról a másikra omlott össze a világom. Mivel ugyanúgy viselkedett velem, mint évekkel ezelőtt a kapcsolat elején, fel sem merült bennem, hogy nem szeret. Aztán jól pofára estem. Ezekután én már nem tudom, minek lehet hinni, miből lehet érezni.. Sokan nagyon jól meg tudják ám játszani magukat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!