Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban hogy az elso szerelmetek akibe szerelmesej voltatok es o is beletek az elet foltaman meg visszater hiaba is probal kitorolni? L
Nem igazán...
Meg nekem nem is tudom,hogy ki lenne az ilyen "első igazi". Ahány lányt fel tudok hozni,annyiféle "szerelem" volt.
Nem hiszek benne, és remélem, hogy nem is akar majd visszatérni.
Bár a szakítás után én is ilyenekben reménykedtem, amit te kérdezel, és senkinek sem hittem, amikor mondták, hogy majd jön jobb is, de tényleg lesz jobb. Legalábbis, nekem határozottan lett, és nagyon remélem, hogy az első szerelem nem akar majd ebbe bekavarni (bár miért is akarna, de na).
Csak remélni tudom. Vannak ilyen esetek, nem is olyan ritkák. Tucatnyi ilyenről olvastam mostanában a neten, és ismerősök közti is vannak ilyenek.
Létező jelenség, hogy sok embernek az első nagy szerelme (aki persze lehetett a második szerelme is, a hangsuly azon van hogy az első, aki NAGY volt) meghatározza az életét. Szakemberek szerint 30 körül sokaknak eszébe jut a illető, akár 10 - 15 év távlatlábol is. Jelentem, én is ebben a cipőben járok. Illetve két távolabbi ismerősöm is mondta már, hogy akivel tizenévesen jártak, az lett 15 év mulva a férjük és már pár éve együtt vannak megint. Aztán az időseknél is tipikus jelenség, sok ilyen emberbe botlottam már, hogy 45-50-60 körül eszébe jut a fiatalkori nagy Ő . összességében sztem elég sok emberben megmarad az illető és közülük néhánynak sikerül is ujra összejönni az illetővel. De ehhez nem a sors keze kell, hanem hogy megfelelő időben jusson eszedbe a másik,felvegyétek a kapcsolatot, ne csak ábrándozzatok, mint a nagy többség, kölcsönösen meglegyen a kötődés egymáshoz, lehetőleg ne legyen épp foglalt (bár olvastam már itt is pár olyan sztorit, hogy elhagyta a párját az illető a régi miatt, szoval nem mindig akadály) ..stb. szoval cselekedj és ne ábrándozz.. anélkül a sors nem tudja elintézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!