Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen korban a legkapósabbak a nők? Amikor minden férfi utánuk epekedik,körülrajongják. Szerintem 18-22 között.Ez csak az én véleményem.
Nekem fiatalon nem volt önbizalmam, ebből következően kisugárzásom.
40 éves koromra lettem igazán "kapós", akkor kezdtek el körülrajongani a 19 és a halál közötti pasik...
Mostanában sajnos csak a fiatalok kezdeményeznek, pedig én a saját korosztályomban szeretnék ismerkedni (negyvenesek).
egyebkent meg en speciel kaposabb vagyok, mint 18-20 evesen. igaz, hogy akkor vekony voltam, de total nem voltam rendben onmagammal, komplexusaim voltak es nem volt onbizalmam. mostani szemmel visszanezve borzalamasan oltozkodtem es elonytelenul allt az alternativ stilus. nem ismertem a tudatos borapolast, ezert csunya volt az arcborom, melle meg sminkelni is csak olyan alapszinten tudtam, a hajamhoz se ertettem annyira. szuz voltam es nem volt szexualis kisugarzasom, konnyen zavarba jottem es nem tudtam kezelni a bokokat se.
igy visszanezve jol neztem ki, de nem voltam kifejezetten ‘vonzo’ a fenti dolgok miatt.
ezzel ellentetben mostanra megtalaltam a stilusomat, tudom, mi all jol, mit kell kiemelnem. megtanultam a boromet apolni es megtanultam eleg jol sminkelni, a hajamat megcsinalni. ezek mellett van penzem draga kozmetikumokra, sminkekere, ruhakra stb., 18 evesen az anyamtol kapott penzbol kellett gazdalkodni es nem tellett mindenre, amit szerettem volna magamnak megvenni.
de a legfontosabb, hogy kiszakadtam a toxikus tarsasagbol, ami lehuzta az onbizalamam, azota sokkal magabiztosabb vagyok, nem jovok zavarba semmitol es tisztaban vagyok a szexualis vonzeronmel is. regi ismerosokrol is megkapom, hogy egyre jobban nezek ki es ‘kivirultam’. az is jol all, hogy a sovany 18 eves testemhez kepest hiztam kicsit, lett mellem, fenekem, noiesebb vagyok.
nyilvan nem minden 18 eves olyan, mint en voltam, de sokan vagyunk igy ezzel szerintem.
de neked hiaba mondjuk, ez a fetised ugyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!