Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy a párom előttem csak nagy mellű nőkkel volt együtt?
Kb. B kosaras melleim vannak, amik méretével nagyjából soha nem voltam teljesen elégedett, de különösebben nem is zavartak. A mostani párommal másfél éve vagyunk együtt, és az előző barátnőjének nagy, legalább D-s mellei voltak. A többi exét nem mondta el, egy másik is csak véletlen szóba került, úgy tudtam meg, hogy ő is ex, és mily meglepő, ő is óriási mellekkel rendelkezik. Az exeit sosem mutatta meg, mindig azt mondta, hogy semmi értelme, minek hasonlítgatnám magam hozzájuk. Ebből azt gondolom, hogy valószínűleg mindegyik hasonló testalkatú lány lehetett.
Engem ez nagyon zavar sajnos, és egyszerűen nem tudom, hogy tegyem túl magam rajta. Hiába mondja a párom, hogy neki teljesen rendben vannak az én melleim is, eszembe se jusson megműttetni, jó vagyok úgy ahogy vagyok, meg hiába tudom, hogy ha nem tetszenék neki, akkor nem engem választott volna stb, engem rettenetesen frusztál ez.
Ha volt már valaki hasonló cipőben, ti hogyan lettetek túl ezen? :( Tanácstalan vagyok és csomószor frusztálom magam ezzel a dologgal.
Fiúk véleménye is érdekelne, hogy nagy mellű exek után esetleg a kisebb mellű lányokat is vonzónak találjátok? :/
Előre is köszi:)
Ez nálam is így volt.... nekem kicsi melleim vannak, 70A tehát tényleg kicsi, bár nem deszka, de kicsi.
A volt barátnőinek mind, mind műtött kb 80C típusú mellei voltak.... én sem értettem a dolgot!
Ha azt mondja a pasid, hogy így tetszel neki, fogadd el.
De ha tovább hisztizel emiatt, megunja, akkor sanszos, hogy dobni fog.
Az asszonynak, gazdag, nagyfarkú, sportos faszijai voltak, én csóró, aputestű, közepes méretű hímtaggal ellátott pali vagyok.
Nem feszkózom rajta, az asszony se hozza fel.
Kérdező, szerintem válaszd külön a két dolgot. Lehet hogy alapból magaddal vagy elégedetlen, a párod meg a feje tetejére állhat, akkor sem tud megnyugtatni. Lehet, hogy ő simán egy életet lehúz melletted, és eszébe sem jut ilyesmi… te meg évtizedekig küzdesz tök fölöslegesen.
A volt kapcsolatom azért ment tönkre, mert a másik a fejébe vette, hogy ő így kevésnek érzi magát. Aztán megműttette magát, önbizalom helyreállt, és hogyhogynem elindult a pasizás. Tehát végig ez volt az indíték a háttérben, hogy másoknak akar tetszeni, én meg asszisztáljak hozzá, sőt fizessem. Úgyhogy bocs de gyanús nekem minden nő, aki variálni akar magán… mert aztán ki tudja az új lökhárítók mit váltanak ki belőle.
Nekem például abszolút nem jön be a közepestől nagyobb kosárméret egy nőn. Sokkal nőiesebbnek, törékenyebbnek tartok egy vékony, kisebb adottságú nőt, mint a nőiesnek kikiáltott sportos, erőszakos tankokat.
A másik a kedvesség, és a gondoskodás. Ha egy nő ilyen a kapcsolatban, akkor ha normális a férfi, akkor fog rá vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!