Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy a párom előttem csak nagy mellű nőkkel volt együtt?

Figyelt kérdés

Kb. B kosaras melleim vannak, amik méretével nagyjából soha nem voltam teljesen elégedett, de különösebben nem is zavartak. A mostani párommal másfél éve vagyunk együtt, és az előző barátnőjének nagy, legalább D-s mellei voltak. A többi exét nem mondta el, egy másik is csak véletlen szóba került, úgy tudtam meg, hogy ő is ex, és mily meglepő, ő is óriási mellekkel rendelkezik. Az exeit sosem mutatta meg, mindig azt mondta, hogy semmi értelme, minek hasonlítgatnám magam hozzájuk. Ebből azt gondolom, hogy valószínűleg mindegyik hasonló testalkatú lány lehetett.

Engem ez nagyon zavar sajnos, és egyszerűen nem tudom, hogy tegyem túl magam rajta. Hiába mondja a párom, hogy neki teljesen rendben vannak az én melleim is, eszembe se jusson megműttetni, jó vagyok úgy ahogy vagyok, meg hiába tudom, hogy ha nem tetszenék neki, akkor nem engem választott volna stb, engem rettenetesen frusztál ez.

Ha volt már valaki hasonló cipőben, ti hogyan lettetek túl ezen? :( Tanácstalan vagyok és csomószor frusztálom magam ezzel a dologgal.

Fiúk véleménye is érdekelne, hogy nagy mellű exek után esetleg a kisebb mellű lányokat is vonzónak találjátok? :/

Előre is köszi:)

2021. nov. 15. 21:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

🤦‍♀️🤦‍♀️

Nekem meg csak barna hajú pasijaim voltak, erre a gyerekeim apja szőke... Hogy tegye túl magát rajta te jó isten!?!?

2021. nov. 15. 21:36
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
de ugye összejöttél vele.. nők..
2021. nov. 15. 21:43
 3/14 A kérdező kommentje:

Hát, attól, hogy te butaságnak tartod, én még így érzem. :)

Persze, nem exek alapján választok párt. :)

2021. nov. 15. 21:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva voltam. Világéletemben a kis mellű nők tetszettek. Aztán összejöttem a mostani párommal, akinek kb. nagyobb mellei vannak, mint a három korábbi exemnek együttvéve. Soha egy pillanatig sem zavart, vagy hasonlítottam össze őket, és rájöttem, hogy a nagyobb mell is tud tetszeni. Nyilván attól függ, hogy kihez tartozik.
2021. nov. 15. 21:48
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ!! Örülök, hogy van ilyen is
2021. nov. 15. 21:49
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

Ha azt írnád, h. mellrákod van, hogyan tedd túl magad rajta, azt megérteném, ez a problémád viszont nemcsak nevetséges, de ostoba is.

Jó, h. ez a legnagyobb gondod az életben, bszki!

2021. nov. 15. 21:59
 7/14 anonim ***** válasza:
36%
Az ugye megvan, hogy rossz kategóriában vagy? Van az ilyen kérdéseknek saját, a tini párkapcsolatok.
2021. nov. 15. 22:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

185centi magas srác vagyok, elég hosszú a kezem is, nagy a tenyerem és az ujjaim is (ez még fontos lesz).

Volt egy olyan barátnőm akinek tényleg tényleg hatalmas mellei voltak, nem tudom konkrétan milyen kosár, de 2 kézzel se tudtam volna rendesen megfogni. Hatalmas melle volt de ugye szép veszes. Szerettem a melleivel játszani.

Közvetlen utánna lett egy "deszka" barátnőm. Tényleg egy nagyon lapos, ő konkrétan ha jól rémlik A kosaras volt, kb csak sport melltartót hordott. Vele is meg voltam elégedve, nem volt hiány érzetem kicsit se mellette. Viszont mikor vele vége lett az nagyon megviselt, mert igazán szerettem. Hiába nem voltak mellei, én se szerettem volna ha mű melle lenne. Attól még ez is jobb. B kosarassal meg már nem is lehet panaszkodni. Bár ennél az exemnél se panaszkodtam semmire. Inkább csak az zavar, hogy vége lett.

2021. nov. 15. 22:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ez a legnagyobb gondom az életben, nem értem az indokolatlan kiosztásokat, hiszen másokat is zavarhat ilyesmi, szerettem volna meghallgatni őket, hogy ők ezt a fajta komplexust hogyan """küzdötték le""". :)
2021. nov. 15. 22:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális, őszinte válaszokat a másik oldalról! Megnyugvás ezt olvasni más férfiak szemszögéből is, hogy ez ilyen keveset nyom a latban, ha őszinték az érzelmek:) Sajnálom, hogy szakítottatok!
2021. nov. 15. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!