Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom előttem 2 emberrel volt együtt. Az egyiket tudom ki mert kinyomoztam, azzal nem feküdt le, de a másikkal igen de bárhogy nyomozok nem találok semmit hogy ki lehetett az az ember, hogy tudhatom ezt meg hogy ki volt?
Engem borzasztóan zavarna egy ilyen kutakodó nő. Amit akarok, hogy tudjon a múltamról, azt elmondom neki. Semmi olyat nem titkolok előle, aminek hatása lenne a jelenre (pl. előző kapcsolatból való gyerek vagy ilyesmi). Viszont többre ne legyen kíváncsi. Vagy legföljebb úgy, hogy engem kérdezzen róla. Ha megtudnám, hogy így kutakodik utána, valószínűleg szakítanék vele.
Mondjuk megtalálod a nőt, látod, hogy nálad jóval csinosabb. Akkor elindul benned a vezérhangya, hogy téged biztos nem is szeret igazán, csak mivel ló nincs, szamár is jó. Aztán már te is úgy állsz hozzá. Így lehet tönkre tenni egy kapcsolatot, agyaskám!
9 honnan tudod, hogy nő a kérdező?
Semmiből nem derül ki, plusz az előző partnerekre is “emberként” hivatkozik, nem azt írja, hogy nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!