Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 év közöttiek, mi miatt vagy együtt a pároddal, szabadidőtökben mit szoktatok csinálni?
Azért vagyok együtt vele, mert szeretem.
Építkezünk, így jobbára közösen csinálgatjuk a lakást munkaidőn kívül. Mind a ketten játszunk egy játékkal, ha van kedvünk akkor esport közvetítést nézünk közösen vagy pedig játszunk. Együtt szoktunk edzeni is. Emellett pedig havi 2-3 alkalommal elmegyünk "ranzidni" ide-oda. Moziba leginkább, ha van olyan film. Mind a ketten introvertáltak vagyunk, így nekünk ennyi szokott lenni a közös program. Most újabban sakkozni tanít, mert szereti.
Ha én olvasok egy könyvet, akkor rendszerint megbeszéljük, volt arra is példa, hogy együtt kezdtünk bele.
Azért vagyunk együtt mert szeretjük egymást.
Általában kirándulunk, kocsikázunk, kerti sütögetéseket csinálunk felváltva a barátainkkal, vagy koncertre megyünk.
Mert szeretem.
Igazából mindent.
Fesztivál, koncert, múzeum, kiállítás,strand, mozi,városnézés,közös programok barátokkal/családdal, új helyek (kocsmák,éttermek) felfedezése,ésatöbbi. Ami jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!