Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt, mindent megosztunk egymással de eléggé zavar a múltja. Főleg az hogy sok pasival csókolózott meg kavart előttem, kettővel feküdt csak le, hogy tudnám ezt megemészteni hogy ne zavarjon?
Jobb lett volna ha sosem mondja el?
Vagy csak azt mondja 2 pasival volt?
Nyugodtabb lennél igaz?
A legtöbb ember úgysem vallja be és igazából miért is tenné, hogy hány emberrel volt az aktuális társa előtt...mert ezt kevesen tárják fel ugyanis nem kötelező és valahol nincs is köze hozzá a másiknak.
Ha meg szűz lenne és semmi tapasztalata nem lenne, akkor meg azon lovagolnál.
Ha van egy csöpp eszed, nem teszed tönkre a kapcsolatodat olyan miatt, aminek semmi köze a jelenhez.
Ha önsorsrontó vagy, ha a magad ellensége vagy, akkor addig cseszegeted szerencsétlen lányt a múltja miatt, hogy elege lesz belőled és szakít. És a következő partnerénél nagyon bizalmatlan lesz, hátha megint egy hozzád hasonló idiótát fog ki.
Ha ilyenek miatt emészted magad akkor szakíts inkább.
Komolyan.Nem vagy elég érett a kapcsolathoz.
Miért fáj?
Csak azt ne mondd, hogy féltékeny vagy, mert körberöhögnek.
Amíg kb a létezésedről se tudott, az hogy tud fájni?
Szerintem is több, mint 2, és ezt nőként mondom. A 12-vel sem lenne gond, ha nem szedett össze betegséget, és hozzád hűséges.
Irritál, ha valaki ostoba és/vagy álszent.
Sosem értettem, ez miért zavar sok pasit. Félsz hogy még fog csalni vagy lecserél?
Egy szinte szűz, félénk lánynak pont ugyanannyi esély van elcsavarni a fejét, semmire nincsen garancia, másrészt, az emberek a korral érnek, nem várhatod, hogy valaki extrém komoly legyen már tizenéves korától. Teljesen természetes, ha kíváncsi volt, kipróbált dolgokat, keresteaz igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!