Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel lassan 1 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt, mindent megosztunk egymással de eléggé zavar a múltja. Főleg az hogy sok pasival csókolózott meg kavart előttem, kettővel feküdt csak le, hogy tudnám ezt megemészteni hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés

2020. okt. 12. 07:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Nyugodj meg. Több az mint kettő. A nők hazudnak. A kettőt nyugodtan veheted tizenkettőnek is.
2020. okt. 12. 07:08
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Jobb lett volna ha sosem mondja el?

Vagy csak azt mondja 2 pasival volt?

Nyugodtabb lennél igaz?

A legtöbb ember úgysem vallja be és igazából miért is tenné, hogy hány emberrel volt az aktuális társa előtt...mert ezt kevesen tárják fel ugyanis nem kötelező és valahol nincs is köze hozzá a másiknak.

2020. okt. 12. 07:18
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Ezen már úgysem tudsz változtatni. Én is csináltam hasonlókat, mert sokáig nem találtam párt, mégis honnan tudhattam volna, hogy pont 25 évesen találok majd valakit, aki utólag beleköt majd ebbe? Ha nincs semmilyen nemi betegsége és valóban mindent megad neked, nem érdeklik más pasik, akkor ez miért zavar? Bár az tény, hogy különbözőek vagyunk, és nem mindenki díjazza ezt a fajta viselkedést, viszont ha nő lennél, szerintem sokkal rosszabb lenne ez az arány, mivel főleg a pasik közül sokan 30 éves korukig ezt csinálják, és csak utána keresnek komoly kapcsolatot, ez ellen sajnos nem lehet mit tenni.
2020. okt. 12. 07:20
 4/18 A kérdező kommentje:
Elég gáz lenne ha tizenkettő lenne, én bízok a páromban és el hiszem neki illetve tudom milyen, és csak azokkal feküdt le akikkel hosszabb kapcsolatban volt. Engem csak az zavar hogy sokkal kavart de igaz hogy csóknál több nem volt de nagyon fáj nekem. Én sem vagyok egy szent de őt valamiért nem zavarja az én múltam pedig ő is tud mindent rólam.
2020. okt. 12. 07:59
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Ha meg szűz lenne és semmi tapasztalata nem lenne, akkor meg azon lovagolnál.

Ha van egy csöpp eszed, nem teszed tönkre a kapcsolatodat olyan miatt, aminek semmi köze a jelenhez.

Ha önsorsrontó vagy, ha a magad ellensége vagy, akkor addig cseszegeted szerencsétlen lányt a múltja miatt, hogy elege lesz belőled és szakít. És a következő partnerénél nagyon bizalmatlan lesz, hátha megint egy hozzád hasonló idiótát fog ki.

2020. okt. 12. 08:06
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Ez igy egy év után most honnan pattant ki belőled? Eddig nem volt gond?
2020. okt. 12. 08:28
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

Ha ilyenek miatt emészted magad akkor szakíts inkább.

Komolyan.Nem vagy elég érett a kapcsolathoz.

2020. okt. 12. 08:32
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Neked nem való nő. Vagy keress egy 12 éves, pakisztánit!
2020. okt. 12. 08:48
 9/18 anonim ***** válasza:
98%

Miért fáj?

Csak azt ne mondd, hogy féltékeny vagy, mert körberöhögnek.

Amíg kb a létezésedről se tudott, az hogy tud fájni?

Szerintem is több, mint 2, és ezt nőként mondom. A 12-vel sem lenne gond, ha nem szedett össze betegséget, és hozzád hűséges.

Irritál, ha valaki ostoba és/vagy álszent.

2020. okt. 12. 09:05
 10/18 anonim ***** válasza:
97%

Sosem értettem, ez miért zavar sok pasit. Félsz hogy még fog csalni vagy lecserél?

Egy szinte szűz, félénk lánynak pont ugyanannyi esély van elcsavarni a fejét, semmire nincsen garancia, másrészt, az emberek a korral érnek, nem várhatod, hogy valaki extrém komoly legyen már tizenéves korától. Teljesen természetes, ha kíváncsi volt, kipróbált dolgokat, keresteaz igazit.

2020. okt. 12. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!