Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a pároknak, akik ugyanazon a helyen dolgoznak, hogyan kellene a munkahelyen viselkedniük egymással szerintetek?
Csak akkor dolgoznék a párommal egy helyen, ha a gyerek rákgyógyszerére kéne a lóvé.
És nem is ismerkednék kollégával.
Dugni mindenhol. A főnök irodájában is..
Mégis hogy kéne viselkedni? Mint egy kollégával.
5.-nek.
Nem!
Pl.: Én, mint vendég, a pultos/pincér/táncos csajok miatt is járok a helyekre, hogy "hazavihessem" őket. Innentől kezdve nem megyek a helyre, ha a csaj ott smárol a pincérrel vagy a kidobóval. Ezen pedig pénzt veszít a hely.
7 éve vagyok együtt egy kollégámmal, aki a férjem. :)
Igazából az elején elég nehéz volt nem nyalni-falni egymást, sajnos beleestünk sokszor ebbe a hibába. Később ez mérséklődött, ha van időnk, akkor együtt eszünk, ha találkozunk véletlenül akkor egy puszi, ölelés belefér, ha fontos dolog van akkor átmegyünk a másik asztalához, de amúgy már nem nagyon foglalkozunk egymással munkaidőben, hiszen dolgozunk.
Akik nem friss szerelmesek, azoknak aligha gond viselkedniük.
Úgy kell viselkedned, mint a többi kollégával.
Egyébként szerintem egyedül az a ciki, ha reggel veszekedés volt, és utána egész nap együtt kell dolgozni - és a kollégák pontosan érzik rajtatok az ingerültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!