Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek alapján jól gondolom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján jól gondolom?

Figyelt kérdés

Egyik fiú barátom azt kérdezte hogy ha valahogy megromlana közte és a szerelme közt a viszony, akkor én igent mondanék-e vele egy kapcsolatra.

Az igent mondásból jol gondolom, hogy ha nem lenne nője akkor ő megkérdezné tőlem hogy járnék-e vele? Mármint hogy ha nem lenne kapcsolata járna velem?

2021. nov. 15. 01:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak veled akar félrekųrni.

Sokan vannak így, van valami se kapcsolat, de kikacsingcatnak, de nincs kedvük szakítani.

Ha érzelmileg belemennél, akkor óvatos legyél, mert ha az előző kapcsolatot se tudja lezárni mielőtt ilyenekkel előhuzakodik, téged is simán megcsal ha olyanja van.

2021. nov. 15. 01:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést (a kapcsolat megromlásosra gondolok) egy párkapcsolatban feltenni nem épp a legetikusabb. Nekem kicsit kalkulálónak is tűnik. Van olyan ismerősöm, aki -jobb kifejezést nem találok rá- párkapcsolat függő, és mindig úgy száll ki egy kapcsolatból, hogy már elő van készítve a terep a másiknak.

Ahogy te megfogalmaztad a kérdést, nekem úgy tűnik, te úgy gondolod, hogy megkérne téged. Szóval mivel te biztos jobban ismered ezt a srácot, mint én, ezért amondó vagyok, a te helyedben hinnék a megérzésnek. 😄

2021. nov. 15. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!