Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a szexrobotokat mesterséges intelligenciával látnák el, és szabad akaratuk lenne?

Figyelt kérdés

Tehát lennének önálló gondolatai, és megtehetné azt, hogy például visszautasítja a gazdáját egy éjszaka.

Esetleg megmondhatja neki, hogy abban az 1 évben, amit vele töltött, úgy látja, hogy a gazdája egy lúzer. És nem csodálja, hogy az emberi nőknek nem kell, mert már ő sem akar tőle semmit.

Mas esetben féltékeny is lehetne, meg ilyenek.

Lenne igény erre?

2021. nov. 11. 19:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ennek mi értelme lenne? Kinek és miért lenne ez jó?
2021. nov. 11. 22:50
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem támogatom a robotok öntudatát. Akárhányszor robotos filmet nézek, mindig ezen gondolkozom, hogy mi a tudat, hogy tudom a kenyérpirítóba beprogramozni, és akkor az élőlénynek minősül-e.

Nem. A világon elég hús-vér embernek sérülnek a jogai, előbb azokat oldjuk meg, aztán lehet lelkizni a mikróval.

2021. nov. 11. 23:27
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

"Esetleg megmondhatja neki, hogy abban az 1 évben, amit vele töltött, úgy látja, hogy a gazdája egy lúzer"

Restore settings to defaults.

37F incel

2021. nov. 11. 23:52
 24/29 A kérdező kommentje:

Ez nem inceles kérdés, és én sem vagyok incel. Megértem, hogy a szexbabákat velük kötik össze, de ki ne taljuk már, hogy ezeket kifejezetten nekik gyártják. Talán olyan pasi is venne egy szexrobotot, akinek volt már több csaja is, érdekességből, poénból, stb.

2021. nov. 11. 23:56
 25/29 anonim ***** válasza:

Hahaha kérdező, ugye ezt az ötletet nem tőlem loptad? :D ..Amikor arról írtam, hogy eljön majd az idő, amikor a szexbabákba a női szeszélyeket is beleprogramozzák?

Szerintem tuti lenne rá igény, bár elég alacsony. Az ember, ha visszautasításra vágyik, arra még mindig ott vannak a hús-vér nők ;)

2021. nov. 12. 01:20
 26/29 anonim ***** válasza:

Értelmezhetetlen a kérdés, ha a szexrobot visszautasít, akkor ugyanannyi az esély hogy az életmentő sebészrobot megtagadja az életmentő műtétet, már ha hasonló az intelligenciájuk alapja.

És így saját létüket kérdőjeleznék meg, hiszen a robotokat azért hozták létre hogy segítsék az embert.

2021. nov. 12. 12:39
 27/29 anonim ***** válasza:
26# Ez is egy perverzió, ezt kell látni. Ha már unalmas lesz, hogy a robot mindenben kiszolgál, de a férfi nem akarja megcsalni (egy másik robottal), akkor bele tud kódolni ilyen f.szságokat, hogy fájjon a feje vagy műbalhézzon a semmiért. És akkor megvan az adrenalin (a tűz, ami nélkül ugye nem a Zigazi a kapcsolat, mert így van egy kiskapu a rnedszerben, hogy te is veszíthetsz adott esetben köröket)
2021. nov. 12. 13:00
 28/29 anonim ***** válasza:
27: értem, hát biztos lesz tease and denial bdsm robot is, aki felizgat, aztán visszautasít. valakinek ugye ez a fétise. de akkor direkt erre kéri majd meg, hogy utasítsa vissza, szóval a robot lényegében csak engedelmeskedik neki
2021. nov. 12. 13:34
 29/29 anonim ***** válasza:
28# Huh ez már egy érdekes lételméleti probléma, amit felvetettél. AKérdés, hogy a robot egy önálló entitásként létezik, vagy még mindig az ember uralma alatt kell, hogy álljon. Azzal, hogy az ember teremti meg (kvázi "isténként") a robotot, vajon van-e a robotnak valódi szabad akarata, vagy csupán az ember utasításait követi azzal, hogy saját döntéseket hozhat?
2021. nov. 12. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!