Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a szexrobotokat mesterséges intelligenciával látnák el, és szabad akaratuk lenne?
Figyelt kérdés
Tehát lennének önálló gondolatai, és megtehetné azt, hogy például visszautasítja a gazdáját egy éjszaka.
Esetleg megmondhatja neki, hogy abban az 1 évben, amit vele töltött, úgy látja, hogy a gazdája egy lúzer. És nem csodálja, hogy az emberi nőknek nem kell, mert már ő sem akar tőle semmit.
Mas esetben féltékeny is lehetne, meg ilyenek.
Lenne igény erre?
2021. nov. 11. 19:44
1/29 anonim válasza:
Egy ilyen robot mekkora csapás lenne az inceleknek..:D Én támogatom.
2/29 anonim válasza:
Nem lenne. Azért robot, hogy azt csinálja amit mondok neki.
3/29 Noren1989 válasza:
Iràny a konyha, ha mondtam, Vanda!!!!!
4/29 anonim válasza:
Mosógép se kellene olyan aminek szabad akarata van, és egyszer csak azt mondaná: nem mosom tovább a szaros gatyáidat.
5/29 anonim válasza:
Mivel gyártanak gyerek méretű szexbabákat, és olyanokat is, amikbe beleprogramozzák, hogy "álljanak ellen" (hogy a használójuk eljátszhassa a nemi erőszakot) ezért én egy kivégzés funkciónak jobban örülnék.
6/29 A kérdező kommentje:
A mosógép az csak mosásra van.
A szexrobot viszont az emberi kapcsolatokat igyekszik pótolni. Tehát minél emberibb, annál jobb.
Ha pedig elérnek egy fejlettségi szintet, remélem, nekik is lesznek jogaik, hogy a perverz emberek ne tehessenek velük azt, amit akarnak.
2021. nov. 11. 19:51
7/29 anonim válasza:
Ha komolyan vesszük a kérdést, az inceleknek lenne a legkisebb probléma az akaratos guminő. Rengeteg jogi kérdést vetne fel egy olyan nem élő lény, aminek gondolatai, érzelmei vannak. Ugyanakkor, szerintem nem lehet elérni azt a vágyott élethű reakciókkal bíró guminő, ami nem tud legalább valamilyen szinten "gondolkozni". Különben a sémák hamar egyértelműek lesznek a válaszaiban és uncsi lesz az inceleknek, akik élettársat keresnek bennük.
8/29 anonim válasza:
Pont az a lényeg, hogy a perverz emberek igényei is ki legyenek elégítve. Pl. jól pofán vágja: "Nesze neked ribaaanc". :D
9/29 A kérdező kommentje:
Ha már gondolatai vannak, és valamilyen szinten érzelmeket is tud mutatni, akkor igen, az tényleg félvetne jogi kérdéseket.
2021. nov. 11. 19:55
10/29 A kérdező kommentje:
*felvetne
2021. nov. 11. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!