Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit hamar feleségül is vesznek, azt jobban is szeretik?
Nem vagyok expert viszont azt látom hogy ez korfüggő is.
A kora 20-asok még nem igazán tudják hogy mit akarnak.
A késő 20-asok, kora 30-asok és fölfelé jobban tudják hogy mit akarnak egy társtól. ÉS persze ilyenkor már sürgősebb a gyerekvállalásra térni így nem húzhatják a dolgot évekig.
Én is ismerek olyanokat akik 30 körül ismerték meg egymást és 32 évesen már szülők lettek.
Ott már biztonságosabb mint ha a 20-as éveik elején lett volna a házasság vagy családalapítás
Szerintem semmiféle összefüggés nincsen. Mi 9 év kapcsolat után házasodtunk össze. Ez idő alatt rengeteg ismerősünk, családtagunk, barátunk házasodott majd vált el.
Én személy szerint örülök, hogy alaposan kiismertük egymást több féle elethelyzetben.
Egyébként ha szar a kapcsolat, akkor a házasságnak is ugyanúgy véget lehet vetni, mint egy sima párkapcsolatnak. Nem a házasság köteléke fog összetartani, hanem a bizalom, szeretet, kommunikáció stb.
Nyilván szép gesztus a lánykérés pl de ha nem kér meg rövid idő után, nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret és nem veled tervez
Tényleg nagyon emberfüggő.
Nálunk:
Járás: 6 év
Eljegyzés: majdnem 3 év (covid miatt)
9 éve vagyunk együtt.
Szüleim:
Járás: 2 hónap
Eljegyzés: 5 hónap
26 éve boldog házasok :D
Én nőként creepynek tartom azokat a pasikat, akik pár hónap után eljegyzik a párjukat. Kicsit olyan, mintha birtokolni akarna és magához láncolni, annak ellenére, hogy alig ismeritek egymást még.
Mindenki máshogy gondolja persze, szerintem nem akkora tragédia, amit írsz kérdező. Ne másokhoz hasonlítsd az életed
14
Csak az még abban a világban volt mikor a nők nem ültek bele a készbe hanem a 0ról építették fel együtt az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!