Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akit hamar feleségül is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit hamar feleségül is vesznek, azt jobban is szeretik?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömet 3 hónap után eljegyezték úgy kb, és 1 év után meg el is vették feleségül. Én a barátommal már kicsivel több mint egy éve vagyunk együtt, de még a kezemet sem kérte meg eddig, nem hogy elvett volna.
2021. nov. 11. 10:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
99%
Nincs összefüggés.
2021. nov. 11. 10:36
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

A legkevésbé sem számít. Szerethetik úgy is egymást, hogy nem hisznek a házasságban és házasodhatnak fél éven belül hévből, vagy mert becsúszik egy gyerek.

Az ismerősi körömben van rá példa, hogy 4 hónap után házasodtak és még mindig szeretik egymást, meg olyanra is, akik fél év után házasodtak és már csak a CSOK miatt vannak együtt.

Én a feleségemmel egy évig jártam, aztán egy évig jegyben jártunk és utána házasodtunk össze. Szerintem két év legalább kell, amíg valakit alaposan kiismersz és ehhez az is kell, hogy egy ideje már együtt is éltek.

2021. nov. 11. 10:36
 3/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem. A legtöbb házasság vége egyébként is válás, amelyek meg túl hamar (1-3 éven belül) bekövetkeznek, azok általában hamar véget is érnek (max. pár éven belül). Természetesen mindig vannak kivételek, ez mindkét félen múlik, hogy hogyan kezelik és törődnek a kapcsolatukkal (legyen az házasság vagy más).

Ráadásul ha túl fiatalon történik mindez, annak jellemzően válás is a vége (nagyanyáink korában volt kevésbé jellemző, no nem azért, mert nem ment tönkre egy házasság, csak ott "szégyen" volt elválni sokszor - ami baromság).

Valószínűleg Te még elég fiatal vagy, 16-22 között, nem kell elsietnetek semmit. Én 5 év után kértem meg a párom kezét, 8.5 éve vagyunk együtt, én házasodni sem szeretnék. Ő igen. Majd kiderül mi lesz a vége. :D Erőltetésnek sosincs jó vége, inkább szeressétek egymást, házasságtól függetlenül. Ha működik a kapcsolatotok akkor tök jó, ha nem, akkor azon a házasság sem javít semmit.

2021. nov. 11. 10:37
 4/20 A kérdező kommentje:
Ezt az ismerősömet nem gyerek miatt vették el, mert nincs gyerekük most sem. Bár valakit azért vesznek el, mert becsúszott a gyerek, ilyen is van.
2021. nov. 11. 10:39
 5/20 anonim ***** válasza:
47%
Dehogy
2021. nov. 11. 11:22
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
Kérd meg te az ő kezét. Mi az akadálya?
2021. nov. 11. 11:24
 7/20 anonim ***** válasza:
1%
Azt veszik el, aki nagyon fontos a másiknak, akit a másik semmiképp sem szeretne elveszíteni. Akit nem vesznek el, az a "jól kijövünk szerelem nélkül is" kategória.
2021. nov. 11. 11:35
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
Az esetek nagy részében pont az elsiettet házaságok érnek hamar véget, vagy fordulnak a társas magány poklába. Meg kell fontolni hogy kivel akar együtt élni az ember, 3 hónap semmire nem elég.
2021. nov. 11. 11:37
 9/20 anonim ***** válasza:
81%

10 éve vagyunk együtt, 6 éve megkért, még nem házasodtunk össze, de kösz, kicsit jobban elvagyunk, mint mondjuk az egyik ismerősöm, akit 1 év után feleségül vettek, aztán a 3. évben már váltak is. Vagy van olyan barátnőm, akit hosszú kapcsolat után feleségül is vettek - de a pasi csalja fűvel-fával...

Szóval én ilyen messzemenő következtetéseket nem vonnék le ebből.

Azzal, hogy elvesz, nem feltétlenül a szerelmét bizonyítja, sajnos én sok olyan helyzetet láttam magam körül, ahol a férfinek ez inkább a saját pozíciójának a megszilárdítását jelentette, mert "övé lett" a nő, aki ez után általában ha gond van, azt inkább megoldani akarja minden áron, nem pedig elhagyja a búsba - amit valójában megérdemelne. Persze van ilyen fordított felállásban is, de a környezetemben ez a gyakoribb.

2021. nov. 11. 11:39
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

5 év: megkérte a kezem

8 év: esküvő

14 év: válás

17 évesen jöttünk össze, ez hozzátartozik.

2021. nov. 11. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!