Milyen virágot illik vinni a feleségünkhöz gyerekszülés után a kórházba? Láttam már ilyet filmekben, de nem igazán figyeltem.
Amilyet szeret bmeg... Ha a filmben pl tulipánt (mondtam valamit) visznek, de a feleséged allergiás rohamot kap tőle akkor is azt viszel, mert a film? Ne viccelj már.
Egyébként meg szerintem ne vigyél egyáltalán, nem is biztos, hogy beengedik.
Engedik egyáltalán, hogy vigyél virágot?
Különben meg kaját vigyél virág helyett, ételt! :D A legtöbb kórházban vagy pocsékul főznek vagy az adagot mérik szűkre. Persze az más, ha magánkórházba megy.
Ne vigyél neki virágot. A mi kórtermünkben volt egy vándor dobozos orchidea. Az előttem 3-4 körrel előbb ott fekvő kismama kapta, de hazamenetelkor annyira sok cucca volt, hogy ráhagyta a szobatársára, akir szintén továbbadta. Én is átadtam az utánam következőnek. Örültem, hogy ki tudok menni a szobaból, nemhogy egy csokorra vigyázgassak.
A feleséged is a jelenlétednek fog örülni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!