Milyen virágot illik vinni a feleségünkhöz gyerekszülés után a kórházba? Láttam már ilyet filmekben, de nem igazán figyeltem.
Ne vigyél a kórházba virágot, legtöbb helyen be sem engedik, ha pedig mégis, csak a macera van vele. Ez nem az USA tündérmese filmje, hanem a magyar kórházak valósága.
Ha virággal szeretnél neki kedveskedni, akkor hazaérkezve fogadja a csokor, bemész egy normális virágboltba, ahol megrendeled. Ott az eladó tudni fogja, hogy ilyen esetben mi az "illendő" virág, ha már nem ismered a feleséged ízlését, ill. kedvencét. A protokoll szerint a virágoknak valóban jelentésük van, amit a virágboltos ismer, és ha ennyire fontos, hogy ne lőj mellé, akkor majd ő megmondja, mit vegyél.
Egy gyönyörű vörösrózsacsokor várja
otthon.Ezzel kifejezheted az iránta érzett szerelmedet.Amikor hazaviszed őket ez legyen az első amit meglát!
Ha mindenképp virágot akarsz, olyat válassz, amilyet szeret, vagy csináltass vegyes csokrot.
De én nem vinnék virágot.
Hamarosan szülök is épp, és remélem, inkább normális kaját hoz nekem a párom virág helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!