Miért verik a feleségüket?
Mer nem tutta, hogy hun a heje( nem áll fel a kuki 20 éve)
Mer csak visszfelesől (havi 68 ezerért dolgozik napi 12 órát)
Semmi dóga oszt mégse csinál semmit ( nem fizettek a héten így nincs pénz cigire( és kajára))
Szart főzött ( annak ellenére hogy heti 2000 forint is jut 2 emberre )
Akinek az élete más téren sikertelen, annak a személyes agresszivitás kiélése ad egy ilyen pótlékot, hogy milyen jól helybenhagyta az asszonyt.
Én apám is ilyen: ahogy sikerült anyámtól a lakás felét kiénekelnie, egyből otthagyta a munkahelyet, attól kezdve anyámmal tartatta el magát, de legalább folyamatosan alázta és időnként jól megverte. Meg minket, a kölkeit is. (Most már persze kisebb a pofája sokkal, mióta sokkal erősebbek vagyunk nála.)
Mivel nem dolgozott, és semmi egyéb értelmes, hasznos tevékenységet nem folytatott, ez pótolta nála a sikerélményt.
# 2
Fu.
Apád idősebb korában sírva fog nektek könyörögni...majd megtudja, mi az a szenvedés.
Mert parasztok akik csak a gyengébbekkel mernek kikezdeni. Szerintem erre nincs normális magyarázat.
Úgy tudtam, hogy majd megérkeznek az okos áldozathibáztatók is..."Hagyja a felesége"
Megnézném az ilyen embereket ebben a szituációban. Nem olyan könnyű ám elmenekülni egy elmebeteg állat elől.
Aki ilyen, annak nem kell rá ok.
Sokan pl. az alkoholtól lesznek agresszívak. Akkor tök mindegy, hogy mi van, van sapka, nincs sapka esete.
Azért verik mert nem tanultak illemet a nők felé.
Sajna sok férfiú háztartási gépként kezeli a nőket.
Aztán mikor tönkremegy, lerobban akkor meg befordul csóri uh az asszonyságnak jobbnál jobb rész jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!