Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány úgy ismerkedik hogy ő lesz az igazi?
Senki nem ismerkedik úgy, hogy ő lesz az igazi, csak az aki elmebeteg és egy álomvilágban él.
2021. nov. 7. 18:20
Ahogy elnézem, a gondolkodás neked sem tartozik az erősségeid közé, kérdező.
2021. nov. 7. 18:28
En férfi vagyok es az igazit keresem
2021. nov. 7. 18:41
Én pedig nő vagyok és szintén az igazit keresem!
2021. nov. 7. 18:42
Az a kislány nem hozzád való 🎵
Majd a moziban megtalàlja minden szombat este 😁
Amíg ki nem ég
2021. nov. 7. 18:46
2021. nov. 7. 18:47
jajj basszus annyi igazi van, hogy az már nevetséges...
A csaj megismeri álmai pasiját, tökéletesen néz, egy érzelmes odaadó , szerelmes tökéletes tulajdonságokkal rendelkező férfi minden csúcsjó....ő életem szerelme, az igazi. akit mindennél jobban szeretek bla bla bla
eltelik pár év, nagy szerelmem elhagyott
eltelik pár hónap van egy új életem szerelme aki a mindenem a tökéletes, ő az igazi a minden
szóval elég sok van mindenhol ezt látni :)
2021. nov. 7. 18:56
Én világéletemben úgy voltam vele, hogy ha nem tudnám elképzelni adott pillanatban, hogy együtt öregedhetnénk meg, akkor bele se kezdtem a kapcsolatba. Minek? Én mindig is tartós kapcsolatra vágytam, a rövid kalandozások nem vonzottak sosem.
Más kérdés, hogy hosszú távon nem mindegyik pasival volt működőképes, de ez nyilván idővel derül csak ki, amikor elkezdünk randizgatni attól nekem még lehetnek komolyak a szándékaim.
De sokan meg úgy vannak vele, mint a kérdésben szereplő lány is, hogy fiatalon nem akarja magát lekötni, nem akar elköteleződni, bulizni akar és vadulni. Ezzel sincs szerintem semmi gond, mások vagyunk, mások a vágyaink és a céljaink. Keress olyan lányt, akivel a te céljaid és vágyaid megegyeznek, és akkor nincs gond.
2021. nov. 7. 19:52
Az igazit nem keresni kell, mert akkor sosem találjátok meg. Az igazi az csak úgy jön, előbb szerelembe esel, aztán kapcsolatba. Talán nem keresgélni kellene, hanem élni az életeteket, mert így állandóan egy adott személyre kivetítitek a vágyaitokat, mivel annyira akarjátok már. Inkább sodrónátok az árral, legyetek közvetlenek és barátságosak nőkkel és férfiakkal egyaránt, építsetek ki kapcsolatokat, barátságokat. Csak egy ember által elég sok újat meglehet ismerni, csak nem direktbe kell kapcsolatot keresni, felesleges időpocsékolás. Akik erővel kapcsolatot keresnek, mint pl. tinderen, azok azért vannak kapcsolatba, mert már kapcsolatban akartak lenni, a napi/heti több óra társkeresés helyett szánhatnátok az időt másra, barátkozzatok és majd találkozni fogtok valakivel, aki majd az “igazi” lesz. Ezt nem kell keresni, de nyilván ne is legyél a négy fal között, élj és eljön az, akinek el kell jönnie!
2021. nov. 7. 20:20
9-es vagyok, lehet leleszek pontozva, de számomra visszataszítóak azok a férfiak, akik direktbe komoly kapcsolatot keresnek es ezzel töltik a szabadidejüket. Ő nem azért akar engem, mert én más vagyok es miattam akar kapcsolatot, hanem azért akar engem, mert már kapcsolatot akar. Én teljesen jól el vagyok egyedül is szingliként, sosem kerestem társat, mindig csak úgy jött. Számomra ez olyan, mintha egyedül képtelen lenne a boldogságra az adott ember, muszáj, hogy legyen valaki az életében, és folyamatosan azzal töltik az idejüket, hogy randizgatnak meg ismerkednek, ez tölti ki az egész életüket. Számomra egy férfiben ez felettébb visszataszító. De egyébként nőben is szintén, csak mivel én nő vagyok ezért beszélek a férfiakról. Semmi értelme annak, ha valaki folyton a szerelmet hajkurássza, majd eljön az.
2021. nov. 7. 20:28
További kérdések: