Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem meg fogja menteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem meg fogja menteni a világot a pusztulástól?

Figyelt kérdés

Egyesek közeli világvégét várnak. A kutatók azonban olyan DVD-t dolgoztak ki, ami 1 000 000 000 évig képes tárolni az adatokat:

[link]

Erre csak akkor lesz igazán szükség, ha a Homo Sapiens - amely jelenleg 200 000 éves - milliárdnyi évig létezik majd.

Mi fogja azonban nem ennyi ideig fenntartani a fajunkat? Csak nem a férfiak és nők egymás iránt érzett tiszta szerelme?

2021. nov. 3. 16:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Én szingliként is érdemesnek tartottam élni és vigyáztam a környezetre, az, hogy szerelmem lett, nem változtatott egyiken se. Mégis miről beszélsz?
2021. nov. 3. 16:57
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

A mai "okosvilágban" nem.

Előbb szelfiket készítünk szerelmünkkel az autóban , "ő életem nagy szerelme indulunk nyaralni" majd bummm....egy kamion wáááááááá háát nem lesz gyerek....

2021. nov. 3. 17:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Arról beszélek, hogy ha szerelmes vagy, akkor nem szeretnéd a világ vesztét, mert tovább akarod élvezni a kapcsolatot a szerelmeddel. Tehát jobban törekedni fogsz a környezetvédelemre.
2021. nov. 3. 17:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Valami irdatlanul sötét vagy, kérdező, már ne is haragudj. Random emberek szerelmes mivolta változtat bármit is a nagyvállalatok környezetvédelemhez való viszonyán?
2021. nov. 3. 17:14
 15/19 A kérdező kommentje:
A nagyvállalatokat is érző emberek vezetik. Vagy nem?
2021. nov. 3. 17:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Szingliként se szerettem volna ezt, szingliként is törekedtem a környezetvédelemre. A szerelemnek ehhez semmi köze.

(#11)

2021. nov. 3. 17:17
 17/19 anonim ***** válasza:
59%

"A nagyvállalatokat is érző emberek vezetik. Vagy nem?"

Ebből is látszik, hogy nem sokat szoktál olvasni. A nagyvállalatokat jelentős arányban pszichopátiára hajlamos emberek vezetik. Pszichopaták = akiknek lényegében nincsenek érzelmeik, nem tudnak kötődni másokhoz. Pont azért alkalmasabbak nagyvállalat vezetésre, mert a legnagyobb káoszban, válságban sem pánikolnak be, hanem képesek hideg fejjel gondolkodni. Szóval ugyancsak van még mit tanulnod, kérdező.

2021. nov. 3. 17:58
 18/19 A kérdező kommentje:
Valóban van még mit tanulnom. Olvasni szoktam, de a nagyvállalatokról nincsenek ismereteim. Ezt majd pótolnom kell.
2021. nov. 3. 18:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem a szerelem fogja megmenteni a világot, hanem az, hogyha vigyázunk a környezetünkre, és nem tesszük tönkre a bolygót
2021. nov. 3. 20:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!