Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem meg fogja menteni a világot a pusztulástól?
Egyesek közeli világvégét várnak. A kutatók azonban olyan DVD-t dolgoztak ki, ami 1 000 000 000 évig képes tárolni az adatokat:
Erre csak akkor lesz igazán szükség, ha a Homo Sapiens - amely jelenleg 200 000 éves - milliárdnyi évig létezik majd.
Mi fogja azonban nem ennyi ideig fenntartani a fajunkat? Csak nem a férfiak és nők egymás iránt érzett tiszta szerelme?
A mai "okosvilágban" nem.
Előbb szelfiket készítünk szerelmünkkel az autóban , "ő életem nagy szerelme indulunk nyaralni" majd bummm....egy kamion wáááááááá háát nem lesz gyerek....
Szingliként se szerettem volna ezt, szingliként is törekedtem a környezetvédelemre. A szerelemnek ehhez semmi köze.
(#11)
"A nagyvállalatokat is érző emberek vezetik. Vagy nem?"
Ebből is látszik, hogy nem sokat szoktál olvasni. A nagyvállalatokat jelentős arányban pszichopátiára hajlamos emberek vezetik. Pszichopaták = akiknek lényegében nincsenek érzelmeik, nem tudnak kötődni másokhoz. Pont azért alkalmasabbak nagyvállalat vezetésre, mert a legnagyobb káoszban, válságban sem pánikolnak be, hanem képesek hideg fejjel gondolkodni. Szóval ugyancsak van még mit tanulnod, kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!