Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket zavarnak az olyan becenevek, mint a nyuszika, kicsim, édesem, mókuska, stb?
Figyelt kérdés
Van egy viszonylag friss párkapcsolatom, és a párom azt mondja, hogy ezek abszolút nem férfias becenevek. Ti hogy viszonyultok ehhez? 😅
Főként a 25-35 éves pasik véleménye érdekelne.
2021. nov. 2. 20:52
21/23 anonim válasza:
Ja, zavar, főleg, ha sitten mondják.
22/23 anonim válasza:
20 ez elég olcsó kampányeszköz akkor. Legalább ennyi ellenpélda van. Merész logika semmirekellő élvhajhászokat és a tisztaszívű grállovagokat a telefon címlistájuk alapján elhatárolni: ha dúl a love akkor minden gesztust pozitívan értékelnek a nők de sokaknál pont az a tisztelet jele hogy nevükön nevezik a nőt és nem mittudomén egy csincsilla szintjére helyezik. Aki meg becézgeti az se feltétlen cukiskodásból csak lehet van már olyan keresztnevű csaj a telefonjában
23/23 anonim válasza:
"Akiben van vmi szikrányi érzés az általában mashogy irja be a parját."
Mondjuk ez is baromság, nekem mindenki a teljes nevén van bent és kész. Szeretem a párom, de kinőttünk már a kamaszkorból amikor az volt a fontos hogy kinek mi a beceneve msn-en. :DDD (A való életben becézgetjük egymást, de a címjegyzékeimet szeretem rendezetten tartani.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!