Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket zavarnak az olyan becenevek, mint a nyuszika, kicsim, édesem, mókuska, stb?
Van egy viszonylag friss párkapcsolatom, és a párom azt mondja, hogy ezek abszolút nem férfias becenevek. Ti hogy viszonyultok ehhez? 😅
Főként a 25-35 éves pasik véleménye érdekelne.
7. válaszoló
gondolod,hogy nekem a te értékrended mérvadó?
6. voltam.
12
Valami mégis betalált válaszadótól, ha így bepörögtél rá.
Ha nem inged...
A nyuszika szerintem is kínos. Ha nagyon sok pár szólítja így egymást, akkor valóban felmerül a kérdés, mitől egyedi és különleges a ti kapcsolatotok ilyen vonatkozásban?
Én a pasimat úgy szólítom, hogy "Kincsem", a kislányunkat meg "Csöppöm".
A párom engem: "Egyetlenem".
Ez azért egy fokkal jobb, mint a lenyulazás.
olvastam egy riportkönyvet, amiben a férfi (amerikai űrhajós) azt mondta, a feleségét úgy hívja, hogy: Hűség.
a lányukat meg: Kicsi Hűség.
ezt nagyon szépnek és eredetinek találtam.
Engem a barátom az első randi időkben mikor még szex sem volt, úvlgy irt be a telojába hogy nyuszipamacska.
Es ez egy alfa sractol aki megkap bárkit.
18#
Altalában caak neveket írnak be.
Akiben van vmi szikrányi érzés az általában mashogy irja be a parját.
Igy randin felhivtam es megnéztem.
Az exem telojaban aki végig szórakozott velem meg szexre használt csak, neki még 1 év mulva is x voltam (keresztnév) a telojában, es mikor rakerdeztem h messengeren pl mire írna át(lehet beceneveket adni) nagy fejtorést okozott neki semmi nem jött neki belülről
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!