Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Titeket zavarnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Titeket zavarnak az olyan becenevek, mint a nyuszika, kicsim, édesem, mókuska, stb?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag friss párkapcsolatom, és a párom azt mondja, hogy ezek abszolút nem férfias becenevek. Ti hogy viszonyultok ehhez? 😅

Főként a 25-35 éves pasik véleménye érdekelne.

2021. nov. 2. 20:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

7. válaszoló

gondolod,hogy nekem a te értékrended mérvadó?

6. voltam.

2021. nov. 2. 21:59
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
#7 miért kellene hogy legyen valami eredeti és szellemes benne? O.o Lehülyézni valakit olyanért, amihez amúgy semmi közöd nincs.. nem vall túl sok intelligenciára.
2021. nov. 2. 22:04
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
Mi Pucizzuk egymast, vagy dagizom
2021. nov. 2. 22:09
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

12

Valami mégis betalált válaszadótól, ha így bepörögtél rá.

Ha nem inged...

A nyuszika szerintem is kínos. Ha nagyon sok pár szólítja így egymást, akkor valóban felmerül a kérdés, mitől egyedi és különleges a ti kapcsolatotok ilyen vonatkozásban?

Én a pasimat úgy szólítom, hogy "Kincsem", a kislányunkat meg "Csöppöm".

A párom engem: "Egyetlenem".

Ez azért egy fokkal jobb, mint a lenyulazás.

2021. nov. 2. 22:13
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

olvastam egy riportkönyvet, amiben a férfi (amerikai űrhajós) azt mondta, a feleségét úgy hívja, hogy: Hűség.

a lányukat meg: Kicsi Hűség.

ezt nagyon szépnek és eredetinek találtam.

2021. nov. 2. 22:17
 16/23 anonim ***** válasza:
80%

Engem a barátom az első randi időkben mikor még szex sem volt, úvlgy irt be a telojába hogy nyuszipamacska.

Es ez egy alfa sractol aki megkap bárkit.

2021. nov. 2. 22:27
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
Egyik ismerősöm a parjat fiamnak szólította poénból. XD
2021. nov. 2. 22:38
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
16 és mit számít hogy alfa írt be így a telefonjába? Nők ezen is vetélkednek hogy engem így megdugott engem úgy letérdeltetett engem megy amúgy írt a telefonjába? Tök mindegy mert ha alfa magtártként ír valakit a telefonjába azt se kérik ki maguknak a nők
2021. nov. 2. 22:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem az számít mint mondasz, hanem a mögötte lévő érzelmi tartalom. Ettől ha a párod zavarja valamelyik kifejezés akkor keressetek olyat ami nem zavarja és megoldódik a probléma :)
2021. nov. 3. 00:35
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

18#

Altalában caak neveket írnak be.

Akiben van vmi szikrányi érzés az általában mashogy irja be a parját.

Igy randin felhivtam es megnéztem.

Az exem telojaban aki végig szórakozott velem meg szexre használt csak, neki még 1 év mulva is x voltam (keresztnév) a telojában, es mikor rakerdeztem h messengeren pl mire írna át(lehet beceneveket adni) nagy fejtorést okozott neki semmi nem jött neki belülről

2021. nov. 3. 06:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!