Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Titeket zavarnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Titeket zavarnak az olyan becenevek, mint a nyuszika, kicsim, édesem, mókuska, stb?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag friss párkapcsolatom, és a párom azt mondja, hogy ezek abszolút nem férfias becenevek. Ti hogy viszonyultok ehhez? 😅

Főként a 25-35 éves pasik véleménye érdekelne.

2021. nov. 2. 20:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

Zavarna.

Van egy elég ritka és klassz hangzású keresztnevem, szeretem, ha úgy szólítanak.

Különösen az állatos megszólításoktól kapnék frászt.

A "kicsim" sem tetszik, én azt a gyerekemre tudnám használni, de felnőtt emberek ne szólítsák így egymást. Az "édesem" túl cukros, émelyítő.

Ami belefér: szerelmem/kedvesem, de legjobban azt szeretem, ha azt mondja: S... (a nevem)

2021. nov. 2. 20:55
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Kettesben nem gáz, de mások előtt valóban picit furcsák egy felnőtt férfi becenevének. Ha együtt vagytok használd, de mások előtt próbáld a nevén szólítani.
2021. nov. 2. 21:04
 3/23 anonim ***** válasza:
87%

Én csak akkor hívtam a bnőm a nevén, ha valami veszély volt és figyelmeztetni kellett gyorsan (pl ki akart lépni a zebrára, de jött egy autó) vagy ha veszekedtünk. :D Ő "kicsim"-nek hívott, pedig nem vagyok egy kisdarab, engem nem zavart, mert aranyosan mondta, de mást nem viselnék el.

31f

2021. nov. 2. 21:07
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Az állatosak nem tetszenek, de a kicsimet és az édesemet szeretem.
2021. nov. 2. 21:10
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem zavar!
2021. nov. 2. 21:16
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Az exemmel Csókinak hívtuk egymást,egy régebbivel,pedig nyuszinak,mások előtt is,nekem tetszett. A mostani párom nem szereti a beceneveket,ezért nincs becézés,nekem picit hiányzik.
2021. nov. 2. 21:22
 7/23 anonim ***** válasza:
29%

6

majd minden hülye nyuszinak szólítja a párját, ezen mindig röhögnöm kell, annyira szánalmas.

nézzetek utána a nyúl szimbolikájának! plusz az égvilágon semmi eredeti és szellemes nincs benne!

2021. nov. 2. 21:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem igen. Mert a parom minden nőre mondja.
2021. nov. 2. 21:36
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Mi egymást mindig húsnak hívtuk XD
2021. nov. 2. 21:40
 10/23 anonim ***** válasza:
88%
Aztán mikor bankban vagy hivatalos helyen is berögzülten így szólítják egymást, az gáz. A durva mikor hirtelen reflexből a személyt is eltéveszti valaki és szakállas hapsiként a gyerekét szólítja meg úgy mint a nőjét: édesen/szerelmem. Én mikor utcán sietni akartam véletlen a kutyámnak szóltam úgy oda hogy:"apa menjünk már!"
2021. nov. 2. 21:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!