Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket zavarnak az olyan becenevek, mint a nyuszika, kicsim, édesem, mókuska, stb?
Van egy viszonylag friss párkapcsolatom, és a párom azt mondja, hogy ezek abszolút nem férfias becenevek. Ti hogy viszonyultok ehhez? 😅
Főként a 25-35 éves pasik véleménye érdekelne.
Zavarna.
Van egy elég ritka és klassz hangzású keresztnevem, szeretem, ha úgy szólítanak.
Különösen az állatos megszólításoktól kapnék frászt.
A "kicsim" sem tetszik, én azt a gyerekemre tudnám használni, de felnőtt emberek ne szólítsák így egymást. Az "édesem" túl cukros, émelyítő.
Ami belefér: szerelmem/kedvesem, de legjobban azt szeretem, ha azt mondja: S... (a nevem)
Én csak akkor hívtam a bnőm a nevén, ha valami veszély volt és figyelmeztetni kellett gyorsan (pl ki akart lépni a zebrára, de jött egy autó) vagy ha veszekedtünk. :D Ő "kicsim"-nek hívott, pedig nem vagyok egy kisdarab, engem nem zavart, mert aranyosan mondta, de mást nem viselnék el.
31f
6
majd minden hülye nyuszinak szólítja a párját, ezen mindig röhögnöm kell, annyira szánalmas.
nézzetek utána a nyúl szimbolikájának! plusz az égvilágon semmi eredeti és szellemes nincs benne!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!