Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falaznál nekik, vagy jelentenéd?
ha egyetemen megtudnád, hogy az egyik szaktársad (nő) és az egyik oktató (ffi) között viszony alakult ki, mit tennél?
1. a csajt bírod, bár nem vagytok barátok;
2. az egyetemeken ma már nem lehet szexuális/szerelmi kapcsolat tanár-diák között, etikai vétségként róják fel, és akár el is bocsáthatják az érintetteket.
nem a nagykorúság a mérvadó, hanem a hatalmi helyzet, az azzal való visszaélés.
akkor is visszaélésnek számít, ha konszenzusos.
a lány 21 éves, a tanár 44
csak 2 embernek mondta el a lány, hogy mi zajlik kettejük között, amúgy titkolják, és magázódnak mások előtt.
a tanár nős 2 gyerekkel, állítólag válni akar.
25
teljesen igazad van, a sok marha meg lepontozott.
30
mondom, ez az egyetemen zajlik, mivel az asszony előtt is titkolja.
29
bizonyára irigy vagyok arra, h. egy 44 éves, de 50-nek kinéző, saccperkábé 120 kg-s és kb. 170 cm nős faszi dugja a szaktársamat.
ilyen álmaim lovagja, tényleg.
Szerintem màr egyszer pedzegetted a témát ,vagy valami hasonlót írtam be, emlékszem akkor is ilyen fusztràlt-agresszív-kioktató voltál.
Hogy ennek mi az oka passz.
Akkor zajlik "az egyetemen", ha bizonyítható, hogy a tanár mondjuk jogosulatlan előnyökhöz juttatta a lányt, vagy ami még rosszabb lenne, megzsarolta, hogy pl. megbuktatja, ha nem fekszik le vele. Ha ezt nem lehet bizonyítani, akkor semmi törvénytelen nem történt, mert ahogy kilépnek az egyetem kapuján, ők két önálló, szabad felnőtt ember, akik azt tesznek egymással szabad akaratukból, amit akarnak. Tehát vagy bizonyítsd (bizonyítsa a lány), hogy ilyen visszaélés történt, vagy akadj le a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!