Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelentenek ezek a jelek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentenek ezek a jelek?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok (23 éves), van egy lány ő is ilyen 20-25 év körüli kb (nem tudom ki ő pontosan), és sokszor néz engem. Sőt mostanában azt is észreveszem, hogy direkt arra jön amerre én (egy munkahelyen dolgozunk).

Mit csináljak, kezdeményeznem kéne? Illetve valószínű, hogy a lány szingli? Mert gondolom ha lenne párja, akkor nem bámulna engem ennyire mindig...

2020. ápr. 26. 19:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szólítsd meg, hátha összejön!
2020. ápr. 26. 19:42
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha kezdeményezel, megtudod. Első körben valami poénosat is mondhatnál neki, hogy miért követ téged, és elindulhatna a beszélgetés. Nem kell kapkodnod, a legközelebbi alkalommal már kicsi lehet mélyíteni az ismeretséget, és meglátod, hogyan reagál a közeledésedre. Amúgy ezek a jelek önmagukban véve kb. semmire sem jók, azt meg végképp nem lehet belőlük leszűrni, hogy a lánynak van-e valakije.
2020. ápr. 26. 19:44
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti, akar tőled valamit.
2020. ápr. 26. 19:49
 4/19 Kornikus00 ***** válasza:
100%
Mikor beérsz reggel és ha meg lát integess neki, direktne menj közel, és ha vissza int nyerő vagy! Csak utánna ne siesd el. Ha látja h intessz neki, az egy jel, hogy te észre vetted, hogy ő mit akar. Ha nem int, bukta az egész. Halgass az idősebbre ezt csináld.
2020. ápr. 26. 21:29
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

:D 4-es ezen jót nevettem. Mint valami katonai hadművelet. Tetszel a lánynak, csak félénk. Szólítsd le, kérdezd meg isztok e egy kávét. Azt mindenki iszik a munkahelyen. Kétlem, hogy nemet mond.

33/L

2020. ápr. 26. 21:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget
2020. ápr. 26. 21:49
 7/19 Kornikus00 ***** válasza:
100%
5 válaszoló: csak nehogy pofára essen. Ezért inkább legyen óvatosabb. De ha tám halgat, akkor egy játéknak is felfogható. Mert vonzó az olyan pasi aki titokzatis és nem teper egyből. Szóval még jól is kijöhet az integetéssel, mert látja hogy nem tolakodó, és hasonlóak. Nem kell azért kinevetni mert nő vagy!
2020. ápr. 26. 21:55
 8/19 Kornikus00 ***** válasza:
27%
A kávé meg a legnagyobb hízelgés. Ne fizess egyből neki kávét! Ne legyél olyan mint a többi férfi, ezen ő már átment. Játsz vele egy kicsit. ;)
2020. ápr. 26. 21:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Az integetés tuti nyerő!! :) És csak az utána következő összetalálkozáskor menjen a szóbeli köszönés, beszélgetés.

Azt meg ne kérdezd tőle, amit valamelyik előző válaszoló írt, hogy miért követsz!!! Azt ilyenkor még nem lehet szerintem viccesen felfogni. Pláne ha mondjuk te is zavartan kérdezed meg a lánytól, és nem 100% lazasággal, barátsággal, "folytatni akarással".

Persze csak magamból indulok ki, azt csinálsz, amit akarsz, de ha tőlem ezt kérdezné az a srác, akit szinte még csak "követni merek", akkor úgy elszégyellném magam, hogy mekkora dedósnak lát, hogy inkább nem mutatkoznék többet, le ne járassam magam jobban...

22L

2020. ápr. 26. 22:11
 10/19 Kornikus00 ***** válasza:
100%
Utolsó, kösz hogy egyet értesz. Pedig pasi vagyok :D
2020. ápr. 26. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!