Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek ezek a jelek?
Férfi vagyok (23 éves), van egy lány ő is ilyen 20-25 év körüli kb (nem tudom ki ő pontosan), és sokszor néz engem. Sőt mostanában azt is észreveszem, hogy direkt arra jön amerre én (egy munkahelyen dolgozunk).
Mit csináljak, kezdeményeznem kéne? Illetve valószínű, hogy a lány szingli? Mert gondolom ha lenne párja, akkor nem bámulna engem ennyire mindig...
:D 4-es ezen jót nevettem. Mint valami katonai hadművelet. Tetszel a lánynak, csak félénk. Szólítsd le, kérdezd meg isztok e egy kávét. Azt mindenki iszik a munkahelyen. Kétlem, hogy nemet mond.
33/L
Az integetés tuti nyerő!! :) És csak az utána következő összetalálkozáskor menjen a szóbeli köszönés, beszélgetés.
Azt meg ne kérdezd tőle, amit valamelyik előző válaszoló írt, hogy miért követsz!!! Azt ilyenkor még nem lehet szerintem viccesen felfogni. Pláne ha mondjuk te is zavartan kérdezed meg a lánytól, és nem 100% lazasággal, barátsággal, "folytatni akarással".
Persze csak magamból indulok ki, azt csinálsz, amit akarsz, de ha tőlem ezt kérdezné az a srác, akit szinte még csak "követni merek", akkor úgy elszégyellném magam, hogy mekkora dedósnak lát, hogy inkább nem mutatkoznék többet, le ne járassam magam jobban...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!