Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelentenek ezek a jelek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentenek ezek a jelek?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok (23 éves), van egy lány ő is ilyen 20-25 év körüli kb (nem tudom ki ő pontosan), és sokszor néz engem. Sőt mostanában azt is észreveszem, hogy direkt arra jön amerre én (egy munkahelyen dolgozunk).

Mit csináljak, kezdeményeznem kéne? Illetve valószínű, hogy a lány szingli? Mert gondolom ha lenne párja, akkor nem bámulna engem ennyire mindig...

2020. ápr. 26. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#9: Márpedig a tettek következményeit vállalni kell. Ennyire beszarinak nem lehet lenni, hogy kiszaladsz a világból, csak mert valaki poénosan rávilágít arra, hogy tudja, hogy követed. Azt nem lehet nem észrevenni, ha valakinek a nyakára akaszkodnak, ha meg normálisan szól hozzád az illető, akkor miért gondolod, hogy dedósnak tartana téged? Ha rossz véleménnyel lenne rólad, akkor biztosan nem egy kedves poénnal reagálna. Amúgy én szeretek fricskázni másokat, és én sem szoktam tiltakozni, ha engem ugratnak, szóval én biztos valami poénnal próbálnám oldani a helyzetet. Egyébként hogy akarsz akkor komolyabb dolgokba belemenni, ha ettől is elszégyelled magad?
2020. ápr. 26. 22:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, az sem 100%, hogy szingli a lány, velem előfordult már, hogy hasonló módon flörtölgetett egy csaj, aztán kiderült hogy van párja. Az hogy sokat néz téged, az csak annyit jelent, hogy bejössz neki, de lehet hogy csak szexelni akarna, és az is lehet hogy a párja mellett.
2020. ápr. 26. 23:25
 13/19 anonim ***** válasza:
26%
Amilyen lökött vagyok, biztosan megcsinálnám, hogy amikor tudom, hogy mögöttem jön, beleszólnék a karórámba, hogy "KITT, úgy érzem, követnek", aztán dörmögő hangon megjegyezném, hogy "Igazad van, Májköl, egy bombázó csaj van mögötted", aztán sarkon fordulnék, és vigyorognék rá, mint a tejbetök. Vagy megállnék valami olyan bútor, tükör stb. előtt, amelyikben jól látom őt a hátam mögött is, és pl. a tükrön keresztül kitartóan nézném őt, közben úgy tennék, mintha megigazítanék magamon valamit, majd ha még mindig ott áll, akkor megkérdezném, hogy ha már lemeózott, akkor elmondhatná a véleményét, nekem tökéletesen jó a fünf Komma null is.
2020. ápr. 27. 09:24
 14/19 anonim ***** válasza:

36%: Nincs miiiit, ment a zöld! :D

#11:

Mert ha az ember először szólít le valakit, főleg ennyi "agyalás, fantáziálgatás", tervezgetés után, szerintem szinte tuti, hogy lesápadva fog állni a lány előtt, bármennyire is rákészül az első beszélgetésre. Na és egy ilyen "arctól" megkapni azt, hogy "Miért követsz?"... Hát... Arra gondolnék legelőször, hogy már fél tőlem a srác, mert egy darabja azt figyeli, hogy követem, és nézd meg, most is hogy le van sápadva :| Ettől nem dedós, vagy beszari leszek, hanem csak szimplán úgy érezném magam, hogy basszus, ennek a srácnak én vagyok a creepy néma csaj, aki csak követi...

És na, azért ez a Kittes sztori máris másabb, mint az a direkt kérdés, hogy miért követsz?! Ez már ötös alá...! :)

2020. ápr. 28. 18:11
 15/19 Kornikus00 ***** válasza:

14

Mi nincs mííít? :D

2020. ápr. 28. 18:48
 16/19 anonim ***** válasza:
#14: Nem is azt írtam, hogy direkt kérdezzen rá, hanem hogy valamilyen poénosabb formában utalhat a kérdező arra, hogy tisztában van a követéssel. Mondhatná, hogy "Nem is tudtam, hogy személyi asszisztenst kaptam, de örülök neki". A követésről amúgy csak egy filmrészlet jutott az eszembe a Tenebréből, amikor a gyilkos bőrkesztyűben és borotvával a kezében suttogja a hozzá betévedt lánykának, hogy "Spy! Damn little spy!". :)
2020. ápr. 28. 18:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Ezt a filmet nem ismerem, viszont igen, a poénos megszólalások mindig értékelendők! :)

No, de kérdező, van már valami fejlemény? :)

2020. ápr. 29. 08:17
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Még nem dolgoztam azóta, úgyhogy nem tudom!

2020. ápr. 29. 13:38
 19/19 Kornikus00 ***** válasza:
Hát az szívás. Csak nehogy addig találjon valakit. Na mind egy én drukkolok neked
2020. ápr. 29. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!