Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek ezek a jelek?
Férfi vagyok (23 éves), van egy lány ő is ilyen 20-25 év körüli kb (nem tudom ki ő pontosan), és sokszor néz engem. Sőt mostanában azt is észreveszem, hogy direkt arra jön amerre én (egy munkahelyen dolgozunk).
Mit csináljak, kezdeményeznem kéne? Illetve valószínű, hogy a lány szingli? Mert gondolom ha lenne párja, akkor nem bámulna engem ennyire mindig...
36%: Nincs miiiit, ment a zöld! :D
#11:
Mert ha az ember először szólít le valakit, főleg ennyi "agyalás, fantáziálgatás", tervezgetés után, szerintem szinte tuti, hogy lesápadva fog állni a lány előtt, bármennyire is rákészül az első beszélgetésre. Na és egy ilyen "arctól" megkapni azt, hogy "Miért követsz?"... Hát... Arra gondolnék legelőször, hogy már fél tőlem a srác, mert egy darabja azt figyeli, hogy követem, és nézd meg, most is hogy le van sápadva :| Ettől nem dedós, vagy beszari leszek, hanem csak szimplán úgy érezném magam, hogy basszus, ennek a srácnak én vagyok a creepy néma csaj, aki csak követi...
És na, azért ez a Kittes sztori máris másabb, mint az a direkt kérdés, hogy miért követsz?! Ez már ötös alá...! :)
Ezt a filmet nem ismerem, viszont igen, a poénos megszólalások mindig értékelendők! :)
No, de kérdező, van már valami fejlemény? :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Még nem dolgoztam azóta, úgyhogy nem tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!