Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Falaznál nekik, vagy jelentenéd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Falaznál nekik, vagy jelentenéd?

Figyelt kérdés

ha egyetemen megtudnád, hogy az egyik szaktársad (nő) és az egyik oktató (ffi) között viszony alakult ki, mit tennél?

1. a csajt bírod, bár nem vagytok barátok;

2. az egyetemeken ma már nem lehet szexuális/szerelmi kapcsolat tanár-diák között, etikai vétségként róják fel, és akár el is bocsáthatják az érintetteket.

nem a nagykorúság a mérvadó, hanem a hatalmi helyzet, az azzal való visszaélés.

akkor is visszaélésnek számít, ha konszenzusos.

a lány 21 éves, a tanár 44

csak 2 embernek mondta el a lány, hogy mi zajlik kettejük között, amúgy titkolják, és magázódnak mások előtt.

a tanár nős 2 gyerekkel, állítólag válni akar.

2021. nov. 2. 18:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%
Nem jelenteném, nem avatkoznék bele.
2021. nov. 2. 18:07
 2/35 anonim ***** válasza:
80%
SEMMI közöd hozzá. De semmi az égvilágon.
2021. nov. 2. 18:07
 3/35 A kérdező kommentje:

2

neked biztosan nincs közöd hozzá!

de mivel a mi egyetemünkön zajlik, ezért a rektortól kezdve az egyetemi polgárokig vmilyen szinten mindenkit érint a közösségben.

mondom, ez hatalmi visszaélés, nem magánügy, de valszeg nem érted, miről beszélek.

ennek az oktatónak nem ez az első ilyen esete...

2021. nov. 2. 18:14
 4/35 anonim ***** válasza:
67%

Bizonyítani is tudod?

Ha ez a tanár nem először használja ki a helyzetét, akkor jelentsd, de csak akkor, ha a csajt nem rúgják ki. Mondjuk ezt nem értem, ha azzal érvelnek, hogy ilyenkor a tanár a hatalmi helyzetét használja ki, akkor büntetik (rúgják ki) a diákot is?

2021. nov. 2. 18:19
 5/35 anonim ***** válasza:
65%

Engem full hidegen hagyna. Nem érdekel, és nem is érint ki mit és hogyan csinál az egyetemi elfoglaltságán kívül. Nekem az oktatóval annyi a dolgom, hogy megtanulom, amit lead.

Bár az ilyen buzgómócsingok, mint te, kibszottul szoktak zavarni, mert lerí rólatok, hogy semmi mas dolgotoknincs az életben, mint a mások dolgaiban kutakodni. Kissé gusztustalan. Nem a két szerencsétlen gyökér párocskát védem, de aki ekkora feneket kerít egy ilyen semmis ügynek, sivár egy lelkivilága lehet.

2021. nov. 2. 18:23
 6/35 anonim ***** válasza:
39%

Pont annyi közöm van hozzá, mint bárkinek, aki itt olvassa, nem?

Neked meg semmi. Ha az érintett lány feljelenti, akkor fel lesz jelentve, ha nem, nem. Egyébként jogilag semmi nem tiltja, hogy két felnőtt ember szerelmes legyen egymásba vagy hogy szexeljenek. A hatalmi visszaélés, amit emlegetsz, meg csak a te fantáziádban létezik.

2021. nov. 2. 18:23
 7/35 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos a legtöbben tévesen úgy fogják fel, ha két felnőtt ember dug, akkor senkinek semmi köze hozzá és belefér. De ne várj többet, mert ez az ország fényévekre le van maradva, és erősen patriarchális, és olyan szűk agyúak, mint 1. és 2. válaszadók.

Jobb helyeken, pl. az USA-ban az ún. nyitott ajtó policy van érvényben.

Tehát az ajtónak mindenkor nyitva kell maradnia, ha egy hallgató belép az egyetemi oktató irodájába. Ott nagyon komolyan kibsszák azokat, akik ilyen ügyekbe keverednek.

Szóval én értem a felvetett problémát, és hogy nem lehet könnyű helyzet.

Ha etikusok akartok maradni, szóltok, először a csoporttársatoknak, aki most halál szerelmes, úgysem fog kiszállni.

Ha ez az oktató ragadozó típus, nem első eset, akkor pláne kéne lépni.

Ha hallgattok róla, de kiderül, akkor a magatok érdekében is falaznotok kell, hogy senki ne tudja meg, hogy tudtatok róla.

Külön undorító, hogy nős emberként szédít diákokat.

2021. nov. 2. 18:24
 8/35 anonim ***** válasza:
86%

"állítólag válni akar"

mint minden viszonyban lévő pasi, aztán mégse teszi XD

nem baj, buta huszonéves kislányt jól megvezetheti ezzel a szöveggel

mit tennék? Semmit. Nem az én dolgom.

2021. nov. 2. 18:24
 9/35 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyok az erkölcsrendészet.
2021. nov. 2. 18:32
 10/35 A kérdező kommentje:

egy ember kivételével itt senki nem érti meg, miről van szó.

nem feljelentésről, meg bemártásról, hanem annak jelzéséről, h. egy oktató átlépett egy határt, visszaél a helyzetével.... nem nehéz egy diákot manipulálni, pláne ha olyan a háttere, mint ennek a lánynak.

2021. nov. 2. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!