Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falaznál nekik, vagy jelentenéd?
ha egyetemen megtudnád, hogy az egyik szaktársad (nő) és az egyik oktató (ffi) között viszony alakult ki, mit tennél?
1. a csajt bírod, bár nem vagytok barátok;
2. az egyetemeken ma már nem lehet szexuális/szerelmi kapcsolat tanár-diák között, etikai vétségként róják fel, és akár el is bocsáthatják az érintetteket.
nem a nagykorúság a mérvadó, hanem a hatalmi helyzet, az azzal való visszaélés.
akkor is visszaélésnek számít, ha konszenzusos.
a lány 21 éves, a tanár 44
csak 2 embernek mondta el a lány, hogy mi zajlik kettejük között, amúgy titkolják, és magázódnak mások előtt.
a tanár nős 2 gyerekkel, állítólag válni akar.
lepontoztátok 7-est, pedig egyedül az ő hozzászólása ért valamit, köszi.
és nem azért, mert igazat adott nekem, hanem mert látszik a szövegén, h. érti, miről beszélek és vannak erről a témáról ismeretei.
Ha úgy is tudod mit akarsz csinálni, minek tetted fel a kérdést?
Értem én a visszaélést, de szerintem egy 21 éves nő esetén nem történik visszaélés, mert ennyi idősen kellene lenni annyi értelmének, hogy átlát egy 44 éves oktató szándákain.
Nyilván egy fiatalkorút védeni kell, de egy 21 évest a saját maga baromságától nem lehet megvédeni.
Az az ismerete, hogy Amerikában milyen alapon működik az ottani rendszer. Szóval számodra az a releváns, ha egy olyan országból hoz példát, ahol a szomszed feljelent,mert a 2cm-rel hosszabbra hagytad nőni a füved? Igen, valóban hasznos.
És egy korábbi kommenttel egyetértve: akinek 21 évesen nincs annyi esze, az meg is érdemli.
Én nem tudom megítélni, szédíti vagy sem, ezért nem szólok bele. Hogy mással is kavart a pasi, lehet amiatt mert tényleg a válás szélén áll a házassága, csak nem jött össze azzal a csajjal, most próbál más kapcsolatot.
Oké, tisztességesebb lenne elváltan, de ennek lehet ezer akadálya, nem tudhatom.
Mégis hol alakuljanak ki vonzalmak, ha nem az életben hús-vér emberek között? Nekem ez még mindig elfogadhatóbb, mint egy fotó alapján kiszelektálni a nagy szerelmemet a nagy internetes húspiacon.
"neked semmi közöd hozzà, de nekem viszont igen , mert bejàrok az egyetemre "🙄
Neked jobb lesz vagy rosszabb , ha jelented?
Többieknek ?
A közösségnek ?
Az egyetemnek ?
16
Többieknek ?
A közösségnek ?
Az egyetemnek ?
ez miért kérdés?! mert számomra nem is kérdés, hogy igen!
1. több gyanútlan, naiv, manipulálható hallgató nem esik áldozatául.
azt mondják, az előzőekben egy 19 éves diákkal kavarodott össze.
azt kéne megérteni, h. 21 évesen nem mindenki ugyanott tart. ez a szaktársunk félárván nőtt fel (apa hiányzik a képből), a családjából ő jött először egyetemre, könnyű célpont, mert más a háttere, mint egy teljes családban élő, értelmiségi, középosztálybeli társunknak.
2. a közösség tehát nyerne azzal, ha tisztességes oktatóink lennének, így az egyetem is nyerne azzal, ha a reputációja nem sérülne.
#16 voltam
Ffkènt megfogadtam ( jóval kisebb kaliberű ügyek kapcsàn ) hogy nem jàtszom a megmentőt, de ez én vagyok.
Kérdező , köszi a választ.
Neked viszont a kérdésed gyakorlatilag az , hogy miért NE dobd fel az embert.
Tégy úgy ahogy jónak látod , az idő majd eldönti , hogy volt e èrtelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!